Jz res nevem, kako lahko trije nseposobni osebi tako predelajo tako hudo pesmico. Ker je pesem res užas zj. Zakaj jim je pa Slak dovolu pa tud res nevem.
Dame mas quiero mas De esa bendita forma en que me miras Solo tu, solo yo Caricias que me roben la razon
mislm, to je pa res too much da si eni trije bebci dovoljo delat norca iz take pesmi. ta pesm je na naših feštah vedno v repertoarju. jo z veseljem usi zapojemo.
ribicaX napisal/-a:mislm, to je pa res too much da si eni trije bebci dovoljo delat norca iz take pesmi. ta pesm je na naših feštah vedno v repertoarju. jo z veseljem usi zapojemo.
A original al tale krep
Dame mas quiero mas De esa bendita forma en que me miras Solo tu, solo yo Caricias que me roben la razon
ribicaX napisal/-a:mislm, to je pa res too much da si eni trije bebci dovoljo delat norca iz take pesmi. ta pesm je na naših feštah vedno v repertoarju. jo z veseljem usi zapojemo.
A original al tale krep
itak da original od lojzeta slaka mojga someščana bom pa ja spoštovala lojze slak
A original al tale krep
itak da original od lojzeta slaka mojga someščana bom pa ja spoštovala lojze slak
dobr, se mi je kr oddahnlo
jao jao polomija... tale njihova nova pesm sm gledala zanc pr spet doma ... mirna tm u kiklc skakala k ji sploh ni pasala ... moj komentar na vse skupi je : :unknown: