nefertit napisal/-a:razmišljam o tem, koliko bojo "kolegi" od đerija prpravlen zapravt keša po telefou, ko bo enkrat na stolu? se zna prvlečt vse do finala!
Jaz mislim da se Jerjena lahko rešijo le če dobi rdeč karton.
micamaca napisal/-a:drgač sem pa glihkar vidla napovednik za današnji bar, kjer Klemenu solze tečejo... ful mi je žal za njega, ker se res vidi kako hudo mu je da mora na tak način spokat
dean444 napisal/-a:Sp3lca napisal/-a:uršy napisal/-a:Pa kaj vsi vzemate dogajanje v Baru tko osebno in se prou sekirate zarad tega.....to je vendar ena igrca, k more bit čim bl nepredvidljiva, da folk gleda .... in te teorije o raznih zarotah so čist mem - boli une popovce k****, kdo bo zmagu, važn, da oni keš potegnejo .... sej za to pa organizirajo tak šov![]()
Glede unih Jernejevih kolegov pa u bistvu ne vem, kaj se usi tok bunijo...vsi imajo enake pravice - vsak od njih lahko povabi kogar hoče in naj zapravljajo zanjga.....pa to mislm, čeprou mi gre Jeri čist na živce in upam, da gre čimprej vn...
....itak so pa to eni kmetavzki iz tm, k je on pomoje, k delajo cele dneve pa nimajo km s kešom in potem se tm preseravajo, da so na TV in se jim fajn zdi...kar pa mene najbl bolije pa to, da se z unimi šampanjci polivajo namest, da bi jih vsaj spil
...najbrž ga ne marajo, majo rajš kšno domačo kislco
Zanimivo kako lahko obsojaš ljudi, ki si jih vidla le na televiziji pa niso spregovorili niti ene besede (njegove frende namreč).
Kupli so za pit, plačali.. kaj je pol važno kaj s tistim delajo? Poanta je, da prnesejo keš v bajto..
Drugače bi pa rada vidla enega "kmetavza" (kot si se ti izrazla, čeprav ne vem od kdaj je človek, "ki dela cele dneve pa nima kam s kešom" majn vredn"), ki se vozi s takim avtom kot oni in ki ima toliko plače, da mu ni problem tam pustiti nekaj sto tisočakov.
Jaz čist dvomim da tili prijatlji delajo cele dneve in garajo- taki imajo komaj za preživetje in ne tako metanje denarja stran. za njih bi bolj rekel da so do denarja prišli na lahek način, na kak pa se ne bi preveč ubadal.
dean444 napisal/-a:Zgleda da so spet jernejovi v baru- pijejo šampanjec in on z njimi po zmagi na baroviziji. in kok glupe face delata z Jernejom in se smejeta kot da sta največja carja- kok se temu kmetu dobr zdi da on daje folk na vroči stol.
pa ni kao ful bolan in ga boli grlo- pol se pa naliva s šampanjcem- verjetno je tud zravila jedu če ga ful grlo boli.