jagodka85 napisal/-a:joj, gaby je bla pa men učer prou boga... upam, da je obdržala otroka, k drgač ji un njen friki možek ne bo vrjel, da je padla po stopnicah
jst mislm da ga ni..se mi neki svita da sem prebrala..možnu da mam spet prebliske. kera ve kej točno?
jagodka85 napisal/-a:joj, gaby je bla pa men učer prou boga... upam, da je obdržala otroka, k drgač ji un njen friki možek ne bo vrjel, da je padla po stopnicah
jst mislm da ga ni..se mi neki svita da sem prebrala..možnu da mam spet prebliske. kera ve kej točno?
ne vem sicer točno, sem pa 90% da ga zgubi... je res nekje pisalo, ja
Končno se je Bree spametvala pa pustila istga lekarnarja (vsaj upam d se je no )....Mi je pa fuuul bed za Gabrielo k je zgubila otroka Hehe..Sam sta pa carjatamaledva od Parkerjevih...hihi....I LIKE THEM
Da bi bilo neke vrste nadaljevanje Seksa v mestu (Sex and the city)... ne bi rekla. Obe nadaljevanki sta kewl, ampak Gospodinje so mi še bolj prirasle k srcu, ker zdaj več ni Sex and the city...
"If a guy doesn't call you, he doesn't want to call you. And if a guy treats you like he doesn't give a shit, it's because he doesn't give a shit." (He's Just Not That Into You movie)
Včeraj sem se tako narežala . Če tip ne more biftka razrezat, mu tudi ne bo pustila, da jo operira. Ker je krava bila še vedno 35 let mlajša od nje ...
Zašto se sve to dešava da l čovek išta rešava il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
daj, naj mi ena pove, kaj je z lynette? jo tom res vara?
napišem z belo:
brala sem napovednik za naslednji teden, pa piše, da je zvedel, da ima hčerko? torej jo je prevaral ali ima hčerko še iz časov preden je spoznal lynett? upam, da je ne vara, ker se mi je včeraj ful smilila...
pišite z belo, da tiste, ki nočejo vedeti v naprej, ne bodo jezne
JA men se je bla tut včeri ful boga. Mislim pa da jo je že enkrat prej prevaru. Se spomnem, da ko je bil enkrat pri njih na obisku njegov oče in je blo neki o varanju govora, ampak nič direkt. Tko čudn je izpadl in se bo verjetno to zdej razvil.