Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
Itak da me je moj bivši prizadel ko sva šla narazen. Ni blo varanja ni blo nič kaj takega, sam pač s tem me je prizadel da me je pustil. To je pa edina stvar. ampak ko daš to enkrat čez, ko pozabiš na njega, ko ga preboliši, ko ne čutiš več jeze in zamere...zakaj nebi postal prijatelj. V mojem življenju je biu pač on moj prvi fant, in to bo tudi skozi celo moje življenje ostal.
Zdej jst ne vem kako lahko po tolko letih še vedno čutiš jezo in bes do bivšega. Se pravi, da še ga nisi prebolela. Ko enkrat preboliš ne čutiš jeze. Ker jaz vrjamem v to, da ljubezen nadomesti jeza. Jst sm prepričana v to, da si lahko z bivšim prijatelj, če oba veta pri čemu sta. Dokler sta odkrita in si poveta vse kar imata v mislih, zakaj pa ne. Vsak bo pa pri sebi razpucal ali je to za njega dobro ali slabo.
Zdej jst ne vem kako lahko po tolko letih še vedno čutiš jezo in bes do bivšega. Se pravi, da še ga nisi prebolela. Ko enkrat preboliš ne čutiš jeze. Ker jaz vrjamem v to, da ljubezen nadomesti jeza. Jst sm prepričana v to, da si lahko z bivšim prijatelj, če oba veta pri čemu sta. Dokler sta odkrita in si poveta vse kar imata v mislih, zakaj pa ne. Vsak bo pa pri sebi razpucal ali je to za njega dobro ali slabo.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: 3milimetre v zraku
- Kontakt:
**SiMoN@** napisal/-a:jst sm tut končala z njim..ful se mi zdi nepošteno od njega da se ga tolko časa čakala k je bil v tujini, pol k je pa nazaj pršeu je pa čist drugi...skus mi je neki očital, prevaral me je spet...pol v sredo sva se pa neki skregala in je reku da mu ne dajem tega kar pričakuje, pol že kr neki da ni prpravlen na vezo pa te fore..in se pol 3 dni nisva slišala k sm jst šla na izletek, sm tm zabluzila z enim iz pararelke in mi ni žal..zdej se pa še kr neki pizdaka name(bivši) in na trenutke je ful preveč prjazen. spoh ga ne razumem. ampk ni mi nevem kako žal da je konc..kar je blo je blo...bilo je lepo dokler je trajalo pravm...
pa ja.. lej, če te je prevaru... že to ti zadost pove... samo pogumno naprej! In s takšnim optimizmom kot do zdej :bussi:
My dreams are my reality...
- **SiMoN@**
- Kofetarica
večkrat me je prevaral, za enkrat mi je priznal..k sm ga ubistvu vidla
in sva se danes res ful pogovarjala o vsem skup in je reku da mi je že cel teden to hotu povedat sm ni vedel kako. in je reku da bo premislu fejst in da mi bo povedal k bo prpravlen za nadaljevanje zveze. in sm mu rekla če misel da ga bom jst čakala cal lajf da se on zjasne kaj misl..pa je reku da opaža da mi je on ful breme...v naslednem momentu mi pa prav kako mu je žal za vseskup..jst ga ne razumem več. kolegica je rekla nej mu povem, da usaka rit pride na svoj sekret in da če bo tko z babam delal, bodo one enkat z njim tko. k bo pa res nevem kolk do ene čutu, bo pa občutu svoje če mu bo ona take delala kukr on dela zdej z mano.
in sm res ful zmedena.. vsi okol mene govorijo nej ga čimprejt pozabm, nej se maščujem, nej začnem na novo..nevem..s prejšnim tipom sm nehala zarad njega po skor pol leta...in mi ni blo tku hudo kukr mi je za njega

in sm res ful zmedena.. vsi okol mene govorijo nej ga čimprejt pozabm, nej se maščujem, nej začnem na novo..nevem..s prejšnim tipom sm nehala zarad njega po skor pol leta...in mi ni blo tku hudo kukr mi je za njega

-
- Cosmopolitanka
- Kontakt:
joj simonca... ko bi ti vedla kako vem, kako se počutiš! nočem, da ti je hudo, pa vem, da ti je! nevem sploh kaj naj rečem! samo, če te je prevaru- TE NI VREDEN! Nobene tvoje solzice, misli nanj! Zaslužiš si boljšega!
Nevem, če je maščevanje glih najboljša rešitev... za moje pojme ne! Ampak, če se boš ti bolje potem počtula... naredi kar se ti zdi...
Samo pojdi res čimprej naprej! Pozabi, ker te res ni vreden!
Nevem, če je maščevanje glih najboljša rešitev... za moje pojme ne! Ampak, če se boš ti bolje potem počtula... naredi kar se ti zdi...
Samo pojdi res čimprej naprej! Pozabi, ker te res ni vreden!
- **SiMoN@**
- Kofetarica
men tut maščevanje ni glih tisto kar bi ga prizadelo, ker se mi ne da tko ponižvat...rada bi ga pozabila in šla naprej...počas gre..sm na trenutke me zaboli..močno...bla sem budala, ker sem mu oprotila že prvič k me je prevaral, sm takrat mi je jokal kako mu je hudo..in sm ga vzela nazaj...od takrat je blo vse ok sm tist čas k je bil v franciji. čim je prišel nazaj me je pustil...
sm ni tisto da bi me ful prizadelo...priznam da me je in proznam da ga mam rada...ne morem pa ga prsilt da mi je zvest in me ma tut on rad. če se je tko odloču že ve zakaj se je...jst grem naprej...
pa hvala za lepe besede pupika :bussi:
sm ni tisto da bi me ful prizadelo...priznam da me je in proznam da ga mam rada...ne morem pa ga prsilt da mi je zvest in me ma tut on rad. če se je tko odloču že ve zakaj se je...jst grem naprej...
pa hvala za lepe besede pupika :bussi:
simonca, bolš je, da se je končal zdj... ker tip, k vara, bo varu še naprej
preverjeno
ni te vredn, zaslužiš si bolšga... maščevanje je, tko k je pupika rekla, brezveze... s tem ne boš dosegla nč... ni se ti treba spuščat na njegov nivo... tud tole boš prebolela in pozabla, tko da bo sčasoma bolš... in boš lahko šla lepo, mirno naprej...
:bussi:

ni te vredn, zaslužiš si bolšga... maščevanje je, tko k je pupika rekla, brezveze... s tem ne boš dosegla nč... ni se ti treba spuščat na njegov nivo... tud tole boš prebolela in pozabla, tko da bo sčasoma bolš... in boš lahko šla lepo, mirno naprej...
:bussi:
- **SiMoN@**
- Kofetarica
ma zdej razmišlam za nazaj..zarad njega sem pretrgala eno močno zvezo ker sm v njem vidla nezga angelčka kater me bo mel ful ful rad...pa sem se zmotila..sej an maščevanje tut jst nisem nevem kako pomisnla konkretno...jst sama sebe poznam in vem da mi bo zdejle par dni ful ful hudo in k ga bom vidla me bo itak čist potlačlo, sm bom se kmal prebrala..do takrat bom pa tečna..zlo zlo...
spoznavam da me ni vreden, vsi govorijo zakaj sva šla narazen in te fore...tko pač je v tem lajfu..moram pa rečt da se mu kr pozna da je mlajši...vid se mu na razmišlanju-čeprou po eni strani razmišla res dobro..sm je delno otročji al kako bi rekla
spoznavam da me ni vreden, vsi govorijo zakaj sva šla narazen in te fore...tko pač je v tem lajfu..moram pa rečt da se mu kr pozna da je mlajši...vid se mu na razmišlanju-čeprou po eni strani razmišla res dobro..sm je delno otročji al kako bi rekla

a veš kk pravjo... na lastnih napakah se učimo... in tud v tvojem primeru je tko... pač si nardila napako, k si prekinla prejšno vezo zarad njega... pa sj nisi vedla, kk bo... nisi vedla, da se bo tk iztekl... pač se je zgodil to, kar si noben ne želi... ampak je treba it naprej (upam, da bom jz tud tole upoštevala, k bom na tem)... čimprej, temboljše...
- **SiMoN@**
- Kofetarica
ma bojim se jst tut tega, ker še sama nevem al mi je hudo ker sem prekinla prejšnjo zvezo zarad njega al mi pač ni. še sama nevem in mi ni nč jasno. šla bom naprej z dvignjeno glavo, njega pa kot da ni.
je pa hudo ko se zaveš da je on prvi tip k je končal zvezo z mano...druge zveze sem jst končala..
jagodka, hvala ti :bussi:
je pa hudo ko se zaveš da je on prvi tip k je končal zvezo z mano...druge zveze sem jst končala..

jagodka, hvala ti :bussi:
-
- Cosmopolitanka
- Kontakt:
Hmm...
če sem čist iskrena vseen premalo poznam vajino težavo... po eni strani je logično, da ti je hudo... veš, pridejo dnevi, ko ti je žal, ko se sprašuješ zakaj si naredil določeno stvar...
Po drugi strani pa... vprašanje če ti nebi njegove napake spet kmalu začele najedat...
Če ti je po tolkem času še vedno kej do njega... začni pogovor z njim! Sej ni nujno, da ga takoj napadeš! Bodta kolega, pejta na pijačko, dve... pa boš pol videla naprej kako in kaj...
če sem čist iskrena vseen premalo poznam vajino težavo... po eni strani je logično, da ti je hudo... veš, pridejo dnevi, ko ti je žal, ko se sprašuješ zakaj si naredil določeno stvar...
Po drugi strani pa... vprašanje če ti nebi njegove napake spet kmalu začele najedat...
Če ti je po tolkem času še vedno kej do njega... začni pogovor z njim! Sej ni nujno, da ga takoj napadeš! Bodta kolega, pejta na pijačko, dve... pa boš pol videla naprej kako in kaj...
Nej se sliš še tko zlajnano: čas zaceli vse rane. Pa to, da sploh ne razmišljaš o tem, kdaj boš prebolela, ampak če čutiš da se morš zjokat, se preprost zjokaš. Pa men je pomagal tud, da me je res ful prizadel kar ene parkrat in da me je seznanil s svojo novo punco, česar v tistmu trenutku sploh nisem pričakovala. No ja, jst sem rabla dve leti, upam da vam prej uspe