sofia83 napisal/-a:@puma: A mislš, da bi res dejansko kej naredu komurkol? Pred kamerami, ki jih spremljajo 24 ur na dan? Poleg vseh ostalih barovcev in obiskovalcev bara, ki jih obkrožajo? So bolj nevarni drug drugemu, ko so nažgani k mambe in drug drugemu mečejo piksne v glavo, da jim pol kri teče.
Ponavljam ... Ne zagovarjam njegovega vedenja, dečko mi je v vsakem pogledu nikakav, sam mi gre pa na jetra ta kvazi slovenceljska korektnost. Če je ženska na mestu, naj mu v faco pove, da nej mal kontrolira svojo agresijo. In Špela in njena mati. Tkole kao izvedensko komentirat na Preverjenem je pa pač podlo. Važn, da je njeno dete perla.
kadar nekdo tako hitro izgubi kontrolo nad sabo, ne moreš vedeti kaj bo in kaj ne bo naredil. Lahko se edino tolažiš, da ne bo... ko pa bo, pa se potem pač čudimo ... vendar po toči je zvonititi prepozno.
kar se pa špele in njene mati tiče... zakaj bi naj one njemu to govorile? saj tip je odrasla oseba in verjetno se pozna in ve da ima težave z agresijo. torej nič novega ni bilo ugotovljeno, le na glas je bilo povedano.
IN ker je to oddaja, kjer je vse snemano in so vsi pod kamerami... valda da bodo mnenja staršev in okolice ali mimoidočih ljudi tud snemali (tako kot se ti in jaz tukaj pogovarjava o njemu) .. ker to je vse del 'šova' in preden se je spustil v to, bi pa ja lahko vedel da bo do določene (sočne, šokantne, neresnične, resnične ... itd) izjave na tapeti.
Kako pa on reagira na te izjave ... to je najbolj pomembno.
In če se ob izjavi nekega mnenja obnaša kot neandertalec z bombo v roki, potem tu niso krivi drugi. On je reagiral tako kot je.. in lahko bi reagiral drugače... pa ni.
namesto špeline mame, bi lahko bila katera koli druga oseba ... to sploh ni pomembno kdo je rekel, ker njegova reakcija bi bila verjetno enaka.
In dejstvo je, da ima tip velike probleme sabo, če tako reagira na vsako izjavo.