tiasha napisal/-a:Men je tale Bar vsak dan bol bedn. Mislm skos kr ena glupa pravila pa spremembe pa kr neki ...
Da o folku sploh ne govorim ... Jernej, Žiga in Špela so mi itak fukneni do konca ... Jernej s svojimi taktikami, Žiga k je itak psiho, da konc in Špela s svojim pametovanjem in kr z enim čudnim atitudom ... Njena mat pa tut ni čist lih gladka, vsaj po tistem posnetku sodeč ...
Emil se mi je pa tut mal zasrou ... zdej se bo še on začeu prostituerat al kva ... A niso bli že uni trije zadost ... jao ej

K da ne morjo zdržat 2 mesca brez seksa, ne vem kaj bi pol jst lahko rekla ej ... mislm en bl fuknen k ta drug ...

u bistvu so komi dobr mesc not
s tem da jih je že po enm tednu ˝kao˝začel ful metat...
ah dej nehi to je en macho bull shit
tale žiga je totaln psihič..ne morš verjet in pol mu špela reče kao da se o ona pogovorila s svojo mat...helou baba?pa kva se maš ti njemu za opravičevat..haloo??on teb grozi da te bo ubou pa tvojo mt ti pa vsa presrana tm...ma kva bi mu jst vse povedala, škod a da nism jst tm bi se žigec mal polulu u hlačke
pa ta bojana mi gre tud počas na k***c...skoz neki nakalda pa kr neki brez povezave...pl pa še žigatu govori da ga ma rada pa ne vem kva
grega se mi je tud zasrou kr je reku žigatu da ga najbl spoštuje kr kao vse pove kar misl...a pred parimi dnevi a je prou veselo đinfu s tino
ma to je ena grupa hinavcev, kar me ne čudi glede na to da so dvojči pa vodnarji akterji vsega
čeprou emil mi je pa še zmer simpatičen