Najbolj smesne prigode v postelji (brez komentarjev)
-
- Sramežljivka
- Kraj: planet za zadet
ja pr njem doma..nisva še sexala nikol sma pa ze neki mescu hodla..pa j biu glih tak taprav trenutek..tak neženo je blo use skp..un me je počas slaču pa lupčku pa to..in nazadne k sma bla že oba čist gola pa men zazvoni telefon pa sm cviknla in sm se ml bol hitr ustala pa sm ga z glavo v glavo ruknla..pol je biu mal zatečen..uglavnem ..nama že ni blo namenjen de bi sexsala.. 

Te scene s telefonom vedno zmagajo.
Sam sem punci iz zajebancije naštimal kravje mukanje - murphy je pa poskrbel za to, da je bil prvi klic namenjen njej ravno ob njenem orgazmu, v podobnem ritmu so se menjavali vzkliki ekstaze in mukanje.
Vsi, ki me poznajo ali me potrebujejo tako ali drugače, vedo, da sem na telefon dosegljiv 24 ur na dan 7 dni v tednu. Ampak tvoj naročnik, katerega klic pričakuješ že 2 dni te pokliče ob nepravem trenutku. Potem sledi pogled punce (ce bos dvignu bo pizdarija) in seveda potem se umiriš, zadovoljiš, pogledaš na uro, ura je 15.03 in kličeš nazaj - nikogar v službi (konec šihta).
Murphyjevi zakoni vedno držijo.
Sam sem punci iz zajebancije naštimal kravje mukanje - murphy je pa poskrbel za to, da je bil prvi klic namenjen njej ravno ob njenem orgazmu, v podobnem ritmu so se menjavali vzkliki ekstaze in mukanje.
Vsi, ki me poznajo ali me potrebujejo tako ali drugače, vedo, da sem na telefon dosegljiv 24 ur na dan 7 dni v tednu. Ampak tvoj naročnik, katerega klic pričakuješ že 2 dni te pokliče ob nepravem trenutku. Potem sledi pogled punce (ce bos dvignu bo pizdarija) in seveda potem se umiriš, zadovoljiš, pogledaš na uro, ura je 15.03 in kličeš nazaj - nikogar v službi (konec šihta).
Murphyjevi zakoni vedno držijo.
@ Spade
jah jaz mam tud eno s telefonom
je blo pa tko da sva z mojim takratnim fantom bila pri meni, doma so bli itak vsi, midva pa v sobi sred akcije nakar zvoni stacionarni telefon in se moja mama začne dret, ker je itak nism slišala v prvo, da nej se že enkrat oglasim na telefon (še dobr da ni s telefonom v sobo uletela)... jah je mogla kolegica mal počakat ker se je blo treba oblečt...

Če utrne se ti solza, naj ne sproži je trpljenje, to naj bo le solza sreče, ki prinaša jo življenje!
-
- Komunikatorka
-
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka
fak men je blo tko bed..1x sm tipa oralno zadovoljevala doma
in kr mt trka na vrata, jz se hit umaknem, on pa ni mogel hlač zapeti
, potem sem samo vrgla eno jakno čez njega. čez par sekund rečem mamici da lahko vstopi in je kr ene piškote prnesla (btw-še moja frizura je bla taka da se je vel, k va s eje dogajal). kasneje, ko je on šel je rekla da ni neumna in da ve kaj se je dogajalo..verjetno nisva dobro zakrila njegovga lulija 

Zdej sem se nabral in nasmejal kot že dogo ne (26 strani prebrat ni mal)
Eni maste prov originalne
Enkrat naju je zalotil njen brat (mlajši) ,ko sem bil jst na njej napol nagu (služba pa se nisem sleku) pol me je še neki časa čudn gledu
na nudl plaži sexava pa se je folk zapomnu kje sexava in naju pršu gledat pa se skrivu v grmičkih in so si na roke metal
itd itd itd

Eni maste prov originalne

Enkrat naju je zalotil njen brat (mlajši) ,ko sem bil jst na njej napol nagu (služba pa se nisem sleku) pol me je še neki časa čudn gledu

na nudl plaži sexava pa se je folk zapomnu kje sexava in naju pršu gledat pa se skrivu v grmičkih in so si na roke metal

itd itd itd
Js se spomnim trenutno sam tega.
1.Sva bila z bivšim na enem zapuščenem mestu,tko daleč od glavne ceste,in sva se ročno obdelovala in oralno v avtu,pol sma pa hotla sexat,pa so bil kondomi v prtljažniku in je mogu it po njih, Šel je ven brez hlač,k je glih en s traktorjem se prpelu. Joj,ko se spomnim kok je skoču,js sm pa v avtu skoraj umrla od smeha.
2. Sm bla pa s svojim f... kolegom tud v avtu,na enem klancu. In glih ko sva se zagrela,se je avto začel premikat dol. K sreči sm prav čas ročno potegnila.
No,pol sva nadaljevala,in na koncu k nisva imela s sabo nobenih robčkov,sva se v njegove boxarke obrisala,pa jih je hotu vrečt bolj v gozd in so pristale na začetku ceste na enem drevesu viset.
Čez par dni ko sm se pelala mim,so ble še kr tam!
Pa se je res fajn mal spominjat za nazaj.
1.Sva bila z bivšim na enem zapuščenem mestu,tko daleč od glavne ceste,in sva se ročno obdelovala in oralno v avtu,pol sma pa hotla sexat,pa so bil kondomi v prtljažniku in je mogu it po njih, Šel je ven brez hlač,k je glih en s traktorjem se prpelu. Joj,ko se spomnim kok je skoču,js sm pa v avtu skoraj umrla od smeha.

2. Sm bla pa s svojim f... kolegom tud v avtu,na enem klancu. In glih ko sva se zagrela,se je avto začel premikat dol. K sreči sm prav čas ročno potegnila.

Pa se je res fajn mal spominjat za nazaj.

ravno zadnič pa se nama je zgodlo, da sma bla oba ful zagreta, samo nisva mela kondomov, pa gre lubi hitro an bencinsko po kondome, pride nazaj, sma oba že v avkciji, pa pride mami tečnarit, da so kostanji... se na hitrco oblečema, letima dol po sledko s kostanji in prideva nazaj in valda akcija dalje... in glih ko sma končala... še oblečt se nisma folgala, pa je mami priletela po štengah z novo sledčko kostanjev
pa to je večkrat taka kriza , samo res si ne predstavlam, da bi mami rekla naj naju ne moti, ker sexava

pa to je večkrat taka kriza , samo res si ne predstavlam, da bi mami rekla naj naju ne moti, ker sexava

"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
nama se je tud zgodla taka dost smešna scena. sexava tko na stolu, pa pač nisva mela pr seb glih nobene brisače in se sperma mal popacka po stolu. no in je bil pač na stolu flek ane. pa tko čez neki časa (par tednov kasnej) pa k njemu pride ful folka na obisk k je bil glih en rojstn dan in je grozn primanjkoval stolov.. in seveda iščejo stole po celi bajti in itak katerega tud najdejo.
k so ga prnesl u dnevno naju je blo kr groza, da ne bi kdo opazu fleka, poj se je pa še njegova mama gor usedla. ma mene je blo kr groza
ampk ok, glavn je to da ni noben opazu bel flek, k drgač pa ne vem kaj bi se zgodl
k so ga prnesl u dnevno naju je blo kr groza, da ne bi kdo opazu fleka, poj se je pa še njegova mama gor usedla. ma mene je blo kr groza
ampk ok, glavn je to da ni noben opazu bel flek, k drgač pa ne vem kaj bi se zgodl
Po vrnitvi iz Bliznjega vzhoda sem peljal punco za teden dni v enega izmed boljsih hotelov v Parizu. Eno noc je naju malo zaneslo, kar se tice glasnosti, pa je zacel nekdo trkati na vrata. Odprem, pa me nek simpaticen gospod prosi, ce bi lahko malo tise, ker je imel naporen dan, pa ima jutri spet naporen dan in podobno in bi rad se malo naspal. Nerodno kot mi je bilo sem rekel, seveda se razume in z veliko rdecice na obrazu zaprl vrata.... No, naslednje jutro srecava tega gospoda na hodniku in na svoje veliko presenecenje ugotoviva, da ima duhovnisko obleko na sebi. Mozakar se nama z velikim nasmeskom na ustih predstavi za lyonskega kardinala Philippa Barbarina, ki je bil v Parizu na neki mednarodni konferenci. Naju prijazno povabil na zajtrk, kjer smo govorili o tem in onem in se nama na koncu ponudil, da ce se bova kdaj porocila, naj se samo oglasima pri njem.
Jaz sem skoraj cel zajtrk razmisljal, ce sem slucajno zinil kaksno "incriminating word" med nocno seanso. Se se danes vsakic nasmejem, ko na to pomislim ...
Jaz sem skoraj cel zajtrk razmisljal, ce sem slucajno zinil kaksno "incriminating word" med nocno seanso. Se se danes vsakic nasmejem, ko na to pomislim ...