Lezbijke
-
***papilonka***
- Sramežljivka

- Kraj: planet za zadet
-
kravzlbavc
- Komunikatorka

- Kraj: kingdom far far away
Sem že, se poljubljala in sexala in bi še... Tudi v FFM trojčku sem sodelovala, bilo je fenomenalno! 
Ženske me privlačijo in uživam ko sem z bejbo, a takšne veze si ne predstavljam... Kljub vsemu sem preveč navezana na lulčke
Ampak za občasno popestritev spolnega življenja si z veseljem privoščim kakšno blondinko

Ženske me privlačijo in uživam ko sem z bejbo, a takšne veze si ne predstavljam... Kljub vsemu sem preveč navezana na lulčke
Ampak za občasno popestritev spolnega življenja si z veseljem privoščim kakšno blondinko
dve ženski skupaj se mi zdita full lepi. Mislim. se mi ne gnusi. V bistvu se mi zdi isto kot moški in ženska. Sama sem vedno holta probat se poljubit z žensko. In enkrat ko sem bla pijana sva se z eno samo otipavale. Pred pol leta pa sem se z eno prijateljico, ki je biseksualka tudi poljubila...večkrat. Občutek je isti. Mogoče je vse skupaj bolj nežno.
-
princess of the night
- Sramežljivka

Z žensko sem eksperimentirala. Občutek je lep, pozornosti in nežnosti je ogromno. Ženske vedo, kako se reči streže. V svojem poklicu vidim dosti ženskih parov in dosti moških parov. Nisem ravno proti njim, niti mi pa ni všeč to parčkanje. Razumem, da poskusiš, kako je z žensko ali da moški poskusi, kako je z moškim, ampak ženske so ustvarjene za življenje z moškim in moški z žensko.
nisem še z žensko, čeprav me je neki časa hudo firbec, kak bi blo...
pa tud spounem se, da so naju s kolegico vedno prepričvali kolegi, naj to narediva (seveda pod vplivom določenih substanc in- pred njimi, kar mi je blo najmanj ušeč), pa nisva...
aja pa bivši mi je reku, da sm lah s kako drugo žensko če hočem, s tipom pa seveda ne... kar je tud mal trapasta filozofija ampak uredu
pa tud spounem se, da so naju s kolegico vedno prepričvali kolegi, naj to narediva (seveda pod vplivom določenih substanc in- pred njimi, kar mi je blo najmanj ušeč), pa nisva...
aja pa bivši mi je reku, da sm lah s kako drugo žensko če hočem, s tipom pa seveda ne... kar je tud mal trapasta filozofija ampak uredu

...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
......biti....
........iti...
.........ti...

ubistvu je šlo za poljubljanje pa malo sva se božale