a si ga čist na novo odprla? z novim passom, pa novim UI? ... ajoj koka ... če je na isto ime in geslo, potem je že v beti ... drgač je pa tamala ene par strani nazaj dala celoten postopek gor ... prebrski
kater link na imiđšaku bi bil taprav, da v blog vstavim sikco aploudano??prek bloga aplovdanje mi noče delat pa če je še kšna posebna koda, če mi kdo pove....
kater link na imiđšaku bi bil taprav, da v blog vstavim sikco aploudano??prek bloga aplovdanje mi noče delat pa če je še kšna posebna koda, če mi kdo pove....
Spodaj klikni "Get linking code" -> in uporabi "Hotlink for Websites" če hočeš pokazati slikco, "Thumbnail for websites" če hočeš pokazati thumbnail, moraš pa imeti v blogu omogočeno html kodo ...
Vprašanje za tiste, ki imate na blogcu meez-ja nalepljenega. A ste se vse prijavile tja, da ste shranile slikco, ali ste jo kako drugače skopirale oz. prilepile na blog?
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
smotkica_ napisal/-a:Vprašanje za tiste, ki imate na blogcu meez-ja nalepljenega. A ste se vse prijavile tja, da ste shranile slikco, ali ste jo kako drugače skopirale oz. prilepile na blog?
tole je recimo moj meez
vidš slikco, pa pritisneš nanjo z desnim gumbom od miške ... odpreš lastnosti ... vzameš povezavo do slike jst bi naredila pol tole
Hvala bejbi....sam js se nisem prijavla gor pa sem lahko delala slikce sebe in ostalih. Drugače bom pa probala tale način, ki si mi ga opisala pa povem, če je ratalo.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...