http://24ur.com/bar2/bar_article.php?article_id=3083019
*purple bitch* napisal/-a:*pupika* napisal/-a:Če se ti je v BARu 3x al pa 4x nasmejal, to še ne spremeni mojega mnenja!
nsmeje se itak vsakiker vsaka je potencialna kandidatka, da bo potem ko prleze iz bara, pristala pod njim
![]()
*purple bitch* napisal/-a:npr....poglejmo petrin primer...
ok, sej je bla zoprna...ampak ona je jokala zarad nekoga zunanjega..ni vedla kaj bi sama s sabo..bed ji je blo, ker je vedla da je zajebala...on jo je pa dve ure tko zmerju, da me je še zdej groza ko vidim tist posnetek...ni grde besede, ki bi letela na njo...pa čist nč mu ni nardila...to je otroško/neodraslo/bedasto/karkoli že, kar je takrat naredu...
potem zanč ko so se neki kregal (mislm da klemen pa đeri) mu je nekdo reku, da nikol ne pospravla in nč ne nardi (žiga), pa je mudel reku ja in ne nardim, pa kaj, kaj te boli k***c...a je to odnos...ostali delajo ko budale, on pa ni še za metlo prjel pa enkrat na konc popucu lokala...pol pa še take diotske ven meče...
pol je mel še ene bedaste stavke, ko sta od gregorja matka in fotr pršla...![]()
in še miljon reči....kukr spremljam bar, se mi še noben ni tolk zameru kot on, ker je res budala..
*purple bitch* napisal/-a:dej poglej kaj vse počne...kolk žensk je šlo že čez njegova usta odkar je v baru...in saka od teh žensk misli, da jo nevem ima rad in da bo z njo ipd..in vse naivne in vse pričakujejo in se mu ponujajo in blablabla...on pa to fajn iskorišča...
Dančy napisal/-a:Zdele sem v Lei prebrala, da sta si Gašper in pa Aneta Salihovič zelo naklonjena