). tko je pa reku, da ve, kak emil razmišlja in da bo boj enakovreden. ergo: tina & gregor.
). tko je pa reku, da ve, kak emil razmišlja in da bo boj enakovreden. ergo: tina & gregor.
jao, /me needs a life!

Kar se pa tiče Žigca,on je faca,sm bla včeri v baru in je res prijazn in se neč ne drži...

*purple bitch* napisal/-a:ti pravš naj se zamislmo, pa sama tako vn butneš da kr glava boli Kar se pa tiče Žigca,on je faca,sm bla včeri v baru in je res prijazn in se neč ne drži...
Kar se pa tiče Žigca,on je faca,sm bla včeri v baru in je res prijazn in se neč ne drži...
če je pa on uredu...pol pa moja stara mama zdele balet pleše
dej dej...mulc dvjstletn razvajen...ja res je faca...očitno ga nisi še lišala kakšne bedarije govori skos...

*purple bitch* napisal/-a:*pupika* napisal/-a:Če se ti je v BARu 3x al pa 4x nasmejal, to še ne spremeni mojega mnenja!
nsmeje se itak vsakiker vsaka je potencialna kandidatka, da bo potem ko prleze iz bara, pristala pod njim