Savna
jst ful rada hodm v savno, atlantis savne so mi najbl všeč, folk tm notr pa...včeraj sta v finsko savno uletela dva mulota v kopalkah in brez brisače, sm skor popizdila. jst hodm s tipom in je fajn, če gresta pa dve ženske same, pa lahko tud žvižgajo za tabo, ocenjujejo postavo, kar je fuuuul nadležno.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
sej ne v savnah, ampak po bazenčkih in v tisti "jami" s toplim bazenčkom. sploh se ne hodim več tja namakat, da ne bi mimo mene kej priplaval...fuj! jst ne vem, a ljudje niti za sekundo ne pomislijo, da bo ta bazenček uporabljal še kdo drug in da se ljudje ponavad ne maramo v tuji spermi kopat? kolegica pozna tudi enga varnostnika in je povedu da mora vsaj petkrat na dan metat parčke iz tam ven.
odvisno ob kateri uri greš. midva greva včasih bolj zgodaj popoldan in skoraj nobenga ni.
ja men so tud hecne kakšne ženske, k sedijo v savni zavite v brisačo, da ja ne bo kdo njenih jošk vidu. mislm, če je kdo tok sramežljiv, nej raje ne hodi v savno, ker zavit v brisačo manj švicaš, ker si delaš izolacijo, to pa ni ravno point savne. najbl nagravžno pa je, če prideš v finsko savno, polno flekov od švica. halo, brisača!?
ja men so tud hecne kakšne ženske, k sedijo v savni zavite v brisačo, da ja ne bo kdo njenih jošk vidu. mislm, če je kdo tok sramežljiv, nej raje ne hodi v savno, ker zavit v brisačo manj švicaš, ker si delaš izolacijo, to pa ni ravno point savne. najbl nagravžno pa je, če prideš v finsko savno, polno flekov od švica. halo, brisača!?
e napisal/-a:mene pa zanima ce ni nic narobe da gres recimo v roku treh ur v vec razlicnih savn?men se zdi mal huda..v sunny studiu je tko da je v cenik vstetih vec savn in pa vmesne razne mrzle kopeli itd za sprostitev..pa razmislam da bi vzela za naju s tipom..?kaj mislte..
kje si pa to pobrala?
itak da se gre v savno večkrat, v roku treh ur greš lahko trikrat al pa štirikrat po 10-15 minut. po vsakem savnanju moraš počivat od 30 do 45 minut da se ti telo ohladi. če bi šla samo enkrat v savno v teh treh urah niti ni fore da greš.
srugač pa očitno v savni še nisi bla, tko da ti svetujem da prebereš kakšen pravilnik savnanja, al pa vprašaš zaposlene v savni kako se obnašat pa to.
ravno danes sem bla spet v atlantisu in zavohala kolonjsko od enga albančka, pri 80 stopinjah ti kr mal slabo rata.