Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
*slatka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v pravljici*

Neprebrana objava Napisal/-a *slatka* »

joj mene je pa groza avto vozit... ne vem kako bom nardila vozniškega :roll: :)
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
Uporabniški avatar
tammyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tammyka »

men je pa dans mr. inštruktor najavu predizpitno za v pondelk ... in od tega bo odvisno kdaj me bo prjavu na izpit. god ... upam, da bom kul vozla, kr drgač bo spet neki tečn pa bom še celo večnost čakala na izpit ... :(
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

~NIA~ napisal/-a:js sm pa zdjle šla s fotram po gozdu se furat 3x ke pa nazaj... tko da sm se učila speljevat, ustavlat, menjavat, obračat... joj enkrat sm se skor v drevo zaletela :D sej je kr ql

hm...sam jst nebi priporočala, da te najprej ati uči vozit...jaz sem tudi hotela se najprej doma učiti...ampak ker sem poznala inštruktora mi je to odsvetoval...ker ko pridš v avto šolo te tam lepo pelje na poligon in ti vse lepo razloži...ati te lahko nauči samo še kakih svojih napak...

Najboljše je jit v avto šolo "čist"
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

Tigi napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:js sm pa zdjle šla s fotram po gozdu se furat 3x ke pa nazaj... tko da sm se učila speljevat, ustavlat, menjavat, obračat... joj enkrat sm se skor v drevo zaletela :D sej je kr ql

hm...sam jst nebi priporočala, da te najprej ati uči vozit...jaz sem tudi hotela se najprej doma učiti...ampak ker sem poznala inštruktora mi je to odsvetoval...ker ko pridš v avto šolo te tam lepo pelje na poligon in ti vse lepo razloži...ati te lahko nauči samo še kakih svojih napak...

Najboljše je jit v avto šolo "čist"
Se strinjam. Pa to, da "neboš preveč ur nabila" je oslarija, ker se boš lahko edino naučila narobe. Zato greš v avtošolo da te tam učijo vozit,pa brezveze nekaj šparat pri urah. Se strinjam z Tigi :)
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

jst tut nisem nč znala k sm v avtošola pršla pa sm mela poligon pol po probni vožnji(tm okol 16 ure) pa sm mal doma s fotrom vozila pa sm mela 23 ur ;D kr je kr dobr
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

ja, jz tud nism nč znala... lih tok, da sm vedla, kje je zavora, pa gas :D pa sm se kr hitr naučila.... me je inštruktor pohvalu, da še noben ni prvo uro tko lepo spelu iz mesta, kokr pa jz :P
Uporabniški avatar
greyangel
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Six feet from the edge

Neprebrana objava Napisal/-a greyangel »

Jaz nič nisem znala preden sem začela z vožnjo. So mi rekli da me bo samo zmedlo, pa je bilo potem vse OK, ko sem imela že nekaj ur sem začela vozit tudi domači avto kdaj pa kdaj kjer sem vedela da ne bo policije :wink:
Angels fall first...
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

100 jih pa mnde na bo..jst sm tut zase misla da sm zgubljen primer...pa sm ful kmal nardila..mal ur, mal časa, veli dnarja :D
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

Jaz imam pa jutri prakso za prvo pomoč, potlej v sredo imam pa izpit. Pa imam filling, da nebo tko lahko narest. :?
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
laram
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a laram »

smotkica_ napisal/-a:Jaz imam pa jutri prakso za prvo pomoč, potlej v sredo imam pa izpit. Pa imam filling, da nebo tko lahko narest. :?

Eh, za prvo pomoč pa se res ne sekiraj. :wink: Ziiiher boš to naredila; z levo roko; res! :wink: Vsaj malo če si pogledaš & zapomniš kaj iz predavanj, ti bo šlo! Držim pesti. :wink:
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

PP ni tak problem ;D logika in malo znanja pa gre skozi. večji problem se pojav pri republiških testih(al občinskih-nevem kako vi temu rečete). tm se pa zna zataknt :D
katrin21
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a katrin21 »

Js pa sem padla dones. :( Pa zarad tako bedne napake, da se bom še cel teden tolkla po glavi...jah no, upam, da bo jutr že sonček svetu.
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a el bou »

jz mam ša jutr cpp

ma kera pole mogoce...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

--
Zadnjič spremenil tmis_, dne 05. Feb. 2009 11:58, skupaj popravljeno 1 krat.
laram
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a laram »

katrin21 napisal/-a:Js pa sem padla dones. :( Pa zarad tako bedne napake, da se bom še cel teden tolkla po glavi...jah no, upam, da bo jutr že sonček svetu.

Ne sekiraj se & ne obupaaaj! :wink: Boš pa naslednjič ... saj smo vendar le ljudje in se motimo! :wink: Tudi sama sem naredil republiške v drugo.
Držim pesti za naslednjič! :kleeblatt:

el bou tudi tebi vso srečo! :)

tmis_ še 1x čestitke! :freude:
Zaklenjeno