samomojca napisal/-a:Meni se zdi to totalno mimo, isto kot da bi si ga dec dal na tiča zmontirat?!
ja res no... svega i svašta se dogaja dandanes ... sploh ne vem če je še kak tak plac na telesu, k se ga ne bi že kdo zmislu preluknat... rit mogoče... men so vsi pircingi, razen po ene luknice v vsakem uhlju, nagravžni...
micamaca napisal/-a:ja res no... svega i svašta se dogaja dandanes ... sploh ne vem če je še kak tak plac na telesu, k se ga ne bi že kdo zmislu preluknat... rit mogoče... men so vsi pircingi, razen po ene luknice v vsakem uhlju, nagravžni...
to je biu 1x en vic, ko je mela bejba čez rit prepirsano ključavnico ...
popek majo že vsi, nos tut, ušesa tut ... edin sexy mi je obrv in nč druzga ...
enako prov zagravzal se mi je zj sm prepricana d c si bom kksen piercing dala bo o sam se popek al pa uho... mogoc pride v postev se nosek, obrv al pa pod ustnco ..vse drucga odpade...
Men je tut to prvič oojjooojjj, drugič auuuuuaaa, tretjič pa grdo in nagravžno ... pač obstajajo mesta na telesu, k pač niso za takšne stvari in klitoris je definitivno ena izmed njih ...
Nosso amor é como o vento. Năo posso vę-lo ... ... mas, posso senti-lo.
samo sprašujem ne se jeziti.
sem pa ugotovil da tudi če ga katera ima tukaj to niti pod točko razno ne bo povedala ker ste to zadevo vse spljuvale do konca.