Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

ja, včasih je res treba, da ti nekdo pove nepristransko mnenje! da ti pove mnenje nekdo, ki čustveno ni vpleten v situacijo...
vsaj pri men je tako...
res ti hvala :bussi:
My dreams are my reality...
drotarka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a drotarka »

pupika tako kot snežakinji tudi tebi želim,da bo kriza čimprej mimo...
moški niso vse,ti si vse-sama sebi,nihče drug ne more namesto tebe nositi veselja,žalosti...ja sama si s seboj in včasih se tega prestrašimo,ko ostanemo brez partnerja,tudi sama sem šla skozi to,že dvakrat,vem kako je.sedaj sem samska in bolj se ponam,ni me strah da bom nekoga izgubila,ni občutkov panike,to sem pokopala in ne bom si dovolila,da bi bedirala zaradi moških.zakaj bi??zakaj bi se mučila?zanj?zase?
sem tukaj in zdaj,vsaki dan si poiščem nekaj kar je zame,v čemer uživam.to je lahko sedenje na klopci,kuhanje najljubše jedi,uživam ko imam svežo posteljnino... :razz: v glavnem lušno mi je,ko vidim da sem čisto funkcionalna,da sem sposobna,pupika nauči se gledati in razmišljati mejčkn drugače,to ne bo prišlo čez dan,za to je potreben trud,pa izkušnje.mislim da si super punca,čustvena in vse,ampak bodi si prioriteta in ko se boš nekoč zopet zaljubila bo še lepše,ne boš se iskala(no ja res je da se celo življenje iščemo,ampak pustimo filozofijo :razz: v tem trenutku),vse je prav kar se ti dogaja,tudi če ti ni prijetno,nekoč ti bo zopet :oops: ...sedaj najdi prijetne stvari na drugih področjih,pa ne pozabi; prijatelji so tanajtaboljši :razz:

sem s teboj...
resnica umetnosti življenja je v tem, da najdemo čudovito tudi v vsakdanjem
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

joj drotarka...
kolk si ti ena prijazna osebica! tenk ju za vse besede :bussi:
vem, da si lahko funkcionalen tudi brez partnerja... mogoče celo bolj... ampak... js vsak dan potrebujem bližino nekoga, poljube... sej uživam! uživam življenje, uživam s prijatelji... in SEM srečna... ampak... vseeno mi manjka ON! Težava je v tem, da sedaj vem, da me ima rad... da mu pomenim ogromno! Ampak... je toliko stvari zarad katerih verjetno nebova mogla bit nikol skupi! In TO boli... boli, da veš da te ima rad, da imam js njega... ampak so tu ljudje okrog naju... ki nama verjetno nebi privoščili skupne sreče ker... joj, miljavžnt razlogov je zakaj...

sej bomo videli! čas bo pokazal kako naprej!
hvala ti za vsako besedico...
noele
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a noele »

Pupika tut js držim pesti zate! Vem, da ti bo uspelo samo odločit se moreš.
Povem ti samsko življenje je ZAKON...pomisli nekega dne bo prišel moški, ki se bo poročil s teboj in potem ga boš morala gledat ceeelo življenje...pa sej veš kako nemogoči postanejo moški, ko so čez 50. :wink: ...mal heca...ampak vseeno...polagam ti na srce, uživaj dokler si sama, počni kar si želiš počet v življenju, zabavaj se, malce flirtaj...sej veš...včasih paše in ne pozabi: Ti si pomembna in ti upravljaš s svojo srečo!
Love you and wish you all the best! :bussi:
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

sej nevem kaj vam nej rečega drugega kot hvala, hvla, hvala, hvala vam! res ste zlati vsi, ki me poslušate (berete)! HVALA VAM! :bussi:
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Pupi kako je :?: Kaj bolje?
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

Veš kako je.. na trenutke je bolje! Tolaži me to, da sva v stikih, da vem kaj se z njim dogaja, da mi zaupa, da mu še vedno zaupam js... vem, da je zmeden, da ne ve kaj bi sam s seboj...
ampak...
boli vseen, ker nemoreva (še?) bit skup... nevem kaj bo pokazu čas... ampak trenutno sem boljše ja :bussi:
motorola
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a motorola »

no vidiš, pupika, da bo že nekak šlo :bussi:
bo že prišo dečko k pameti in bo vedo kak pa kaj nardit, vse od svojem času. ti pa drži ta čas! mi smo s tabo :D
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Go pupi :D
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

katrin21 napisal/-a:Tut mene ta vikend pošteno matra vse skupi. Punce tako močno ga pogrešam, da sploh ne znam povedat. :( Pa je od tega kar sva nehala že eno leto ampak js še vedno ne morem preko tega...sem si že rekla, da ga bom pozabla, pa sem poskusla it naprej, spoznavat nove tipe samo enostavno ob nikomer, ampak res nikomer ne čutim isto kot pa sem ob njem.
Včasih kakšna jamra čez našo Tjaško na blogu, da nej pozab vse skupej ampak punca js te čist štekam...če je to v teb pol itak, da ne moreš kar ven spravt.Ne vem...takrat, ko se res trudim, da bi ga pozabla mam prav tist feeling, da samo varam samo sebe, ker globoko v sebi ga mam itak še zmer najrajš....ampak kaj nej, on hoče žurat, bit svoboden men pa ostanejo samo solzice. :cry:

To lahko razumejo samo ljudje, ki se jim je že kdaj to zgodilo in so pač tako občutljivi, kot smo očitno me. Nekateri rabijo, da prebolijo 3 dni, nekateri en teden, drugi pa rabimo pol leta, eno leto ... :(

Jst popolnoma razumem kako se počutiš ti in vse ostale punce ... in vem, da si nekako vse želimo it naprej, ampak tisto nekaj kar pač čutimo, da teh fantov nam n pusti, da bi živele naprej ... z nekom novim.

Hja je težko, res je. Jst priznam in nikol mi ni grozn izpovedat svojih čustev, ker tko pač čutim in to povem. Taka pač sm. Jst si ne znam pomagat. Res ne. In so dnevi, ko bi sama sebe skloftala, samo da ne bi bla taka, ampak nimam kej. Pogrešam ga ... tko al pa drugač ... :(
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
snezakinja
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a snezakinja »

Pupi jaz res ne vem več kaj naj ti rečem, kot da pusti času čas. Saj po mojem tud njemu ni vseeno, pa tud on veliko premišljuje. Samo fantje rabijo več časa kot mi dekleta. Da nagrunta kako naprej. Boš videla, da se bo še vse dobro končalo. In potem boš gledala nazaj in se spominjala vsega tega in se ti bo na koncu koncev še vse smešno zdelo.
Jaz se še sedaj sprašujem ali sem mogoče pretirano odreagirala al kaj hudiča se je zgodilo. Tega, da se je moj po štirih dneh pokesal res nisem pričakovala. Običajno je zelo trmast in ko si nekaj zabije v glavo tako je. In ko mi je rekel, da hoče pretrgat vse stike, da me on že nikol več ne bo poklical al pa mi poslal sms-a, sem bila prepričana, da bo res tako. Potem me je pa zelo presentu - prijetno seveda. Pa, ko se bo to zgodilo tudi pri tebi, potem se usedita dol in se pogvorita. O vsem, ker če se takrat ne bota, bo enkrat spet vse ven butnilo.
Res ti želim, da bi se ti vse skupaj čimprej končalo in bi bila vesela, srečna deklica še naprej. :bussi:
lubenica
Debatorica
Debatorica
Kraj: lublana

Neprebrana objava Napisal/-a lubenica »

snežakinja sta zdej spet skupi?kaj pa otroci, sta se zmenila
snezakinja
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a snezakinja »

Sma spet skupi, pa tud vse sva se lepo zmenila. Oba se strinjava, da sedaj še pač ni pravi čas za družino. Oba imava še nekaj svari za porihtat. Jaz moram predvsem končat vse šole, ki sem si jih nakopala na grbo, pa izboljšat finančno stanje, najt službo s katero bom zadovoljna. On pa tudi mora rešit svoje zadeve. Tako, da sva prišla do zaključka, da čez kaki 2 leti pa res ne bi bilo tako slabo nekaj naredit tudi v tej smeri. Do takrat sva pa rekla, da morma poštimat še druge zadeve, od staršev do skupnega stanovanja.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

no snezakinja, to je pa full lepo :) upam, da vama rata :)
šejla
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a šejla »

Snežakinja,super. Želim vama velik sreče! Tud js resnično upam da vama bo uspelo.
Js sm vedno pametna ko ga ne vidim,zej te dni,posebej danes,sm pa čist v k.... Pa ne morm vrjet da ga nism pozabla. Kok dolg me bo to še spremljal? Naj se ne suče tam kjer sm js,ker bo tko še sam težje zame. Hočm ga iztrgat s svojga srca in glave čimprej. :cry:
Zaklenjeno