Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
Tut mene ta vikend pošteno matra vse skupi. Punce tako močno ga pogrešam, da sploh ne znam povedat.
Pa je od tega kar sva nehala že eno leto ampak js še vedno ne morem preko tega...sem si že rekla, da ga bom pozabla, pa sem poskusla it naprej, spoznavat nove tipe samo enostavno ob nikomer, ampak res nikomer ne čutim isto kot pa sem ob njem.
Včasih kakšna jamra čez našo Tjaško na blogu, da nej pozab vse skupej ampak punca js te čist štekam...če je to v teb pol itak, da ne moreš kar ven spravt.
Ne vem...takrat, ko se res trudim, da bi ga pozabla mam prav tist feeling, da samo varam samo sebe, ker globoko v sebi ga mam itak še zmer najrajš....ampak kaj nej, on hoče žurat, bit svoboden men pa ostanejo samo solzice.

Včasih kakšna jamra čez našo Tjaško na blogu, da nej pozab vse skupej ampak punca js te čist štekam...če je to v teb pol itak, da ne moreš kar ven spravt.
Ne vem...takrat, ko se res trudim, da bi ga pozabla mam prav tist feeling, da samo varam samo sebe, ker globoko v sebi ga mam itak še zmer najrajš....ampak kaj nej, on hoče žurat, bit svoboden men pa ostanejo samo solzice.

Js te čist zastopm,tud js se že 1leto trudim da ga pozabim. Sm mislila da sm ga,mal sm pozabla ob novem-sam ta je pa mal predaleč... Vglavnem,dans sm ugotovila da ga nism pozabla,sm ga vidla s punco. Kok hitr ga je za roko prijela ko me je vidla.. Uh... :fight: :box:
Boljš da ne grem več nikamor,da se ne bova srečevala,ker ga MORM pozabit,dovolj solz sm pretočila za njega,tega si ne zasluži...
Boljš da ne grem več nikamor,da se ne bova srečevala,ker ga MORM pozabit,dovolj solz sm pretočila za njega,tega si ne zasluži...
Ja Šejla, sej si jih tale moj tut ne ampak js še kr ne morem prebolet. Pa mi že vse kolegice pravjo, da tko ne gre več ampak kaj nej....mi ne pomaga nobena glava, nobeno logično razmišljanje, če pa je še kar v men.
Sem že vmes poskusla z nekom pa ni šlo...vse kar sem pač nardila je blo to, da sem mu mogla povedat, da ne gre in še njega spravla v slabo voljo.
Ne vem kr strah me je, da se tole sploh ne bo končal...sej sem že vsacga lohk prebolela, njega pa kr ne morem.

Ne vem kr strah me je, da se tole sploh ne bo končal...sej sem že vsacga lohk prebolela, njega pa kr ne morem.

Joj punce, jst vas čist razumem. Jst skor 2 leti nisem mogla prebolet, najbrž zato ker sem ga ful videvala (sem delala pri njem) pa ker se on nekak ni mogu zmislt kaj bi rad in mi je veselo mešal glavo. Ampak zadnja dva meseca pa čisti obrat, nekak sem končno dojela, kaj mu pustim in da sem skor dve leti vrgla stran zarad nekoga, ki si tega niti slučajno ne zasluži. Odločila sem se, nehala delat pri njem, ubistvu sva se ful skregala na konc, tko da zdj ga ne vidim in ne slišim več. Pa tud ni mi več hudo zarad njega, lahko rečem da sem ga po skoraj dveh letih prebolela. In sem v obdobju, ko mi je ql da sem samska, niti si ne želim resne zveze. Tko da punce, vzemte si tolk časa, kokr ga rabte in ne sploh razmišljat o tem, kdaj ga boste prebolele oz. kolk časa že prebolevate. Ko bo trenutek taprav, boste kar naenkrat ugotovile, da ste prebolele in boste našle enga res uredu dečka, ki si vas bo resnično zaslužil. Lahko rečem, da sem se v teh dveh letih velik naučila - kot prvo ne bom več tolk naivna in verjamem, da si me bo naslednji fant res zaslužil, ker se bo moral precej potrudit, da bom verjela, da ma resne namene z mano. In ja, vse nas nekje čaka fant, ki je pravi za nas. Samo ne obupat 

Preboliš, ko ugotoviš, da je škoda vsakega dneva, ki steče mimo tebe, medtem ko ti stojiš v času in se ne premakneš niti za korak naprej. Treba je dati tudi sedanjosti priložnost, kasneje se pa tako vedno izkaže, da je res vsaka stvar za nekaj dobra!
If you try you may fail, if you don't try you're guaranteed to fail
lubenica napisal/-a:ja sej ninujno da mu nič ne pomeniš...če maš nekoga res rad, maš zmer vsaj košček njega v srčku...
sam ti bi rada le mal več kokr je to...al so ti dovolj drobtinice...a se ti zdi da si sam tok vredna
Sej to je to... ker hočem več... Zato pa vem da ga morem prebolet... Samo to me tolk mori da ne vem zakaj je kr naenkrat drugačn... Mogoče bi šla laži naprej če bi meu punco zdej, če bi mi reku da je bla sam zajebancija vse skupej... ampak ko vem da ni bla... To je tist kr je najhujš... Ker vem da sm bla tud js njemu preklet všeč, pol pa kr naenkrat fertik, nobenga smsa, nč... Zarad vsega tega si razbijam glavo, pa sama na sebe sm jezna da se sploh še obermenjujem z njim, pa ne morem pomagat... Pa sva zadnč po dolgem času en cel dan preživela skupej, pa bi lah ostala tud mal sama, pa noben ni meu poguma... Men se je pa kr mešal ker je blo tolk besed v zraku, pa ko sm sedela zravn njega, ko se me je dotaknu... Pa njegovi pogledi... Mislm da mi ni pomoči...
Always look on the bright side of life!
ja sej te razumem dagi sam probi mal drugač gledat na to..
men je recimo moj bil fantastičen, popoln,vse na njemu ....itd
teb je pa tvoj...zakaj ti pa ni moj?mislm, a če bi ti mojga spoznala bi se ti tud zdel tok popoln kokr se men zdi?
najbrž ne..rekla bi:ne moj je tist ta prav.
zakaj? zato, ker je v TVOJIH očeh tak.Ti ga tko vidš?
men bi se mogoče tovj zdel čist en t ak preprost fant, luškan, ampak nč posebnga...
se prav, da si ti tista, ki ga delaš tolk posebnga in ti si pol tista, k ga morš vidt mal drugač..
očitno ni tok posebn kokr ti mislš, če te je pustu in se mu zdi da ti nisi tista, njegova ljubezen, takšna kot imaš ti za njega.
to je pa že en razlog več da ga nimaš tolk visok na pediestalu...
ne zdiš se mu dovolj posebna in to mej v glavi.
Res ti ni treba bit z nekom, ki te ne zna ljubit tako kot si zaslužiš
Navsezadnje pa, dagi, je on samo človek in bolj gab oš gledala na tak način, boljše bo zate...
mal sem zafilozofirala, ampak mislim da boš dojela
men je recimo moj bil fantastičen, popoln,vse na njemu ....itd
teb je pa tvoj...zakaj ti pa ni moj?mislm, a če bi ti mojga spoznala bi se ti tud zdel tok popoln kokr se men zdi?
najbrž ne..rekla bi:ne moj je tist ta prav.
zakaj? zato, ker je v TVOJIH očeh tak.Ti ga tko vidš?
men bi se mogoče tovj zdel čist en t ak preprost fant, luškan, ampak nč posebnga...
se prav, da si ti tista, ki ga delaš tolk posebnga in ti si pol tista, k ga morš vidt mal drugač..
očitno ni tok posebn kokr ti mislš, če te je pustu in se mu zdi da ti nisi tista, njegova ljubezen, takšna kot imaš ti za njega.
to je pa že en razlog več da ga nimaš tolk visok na pediestalu...
ne zdiš se mu dovolj posebna in to mej v glavi.
Res ti ni treba bit z nekom, ki te ne zna ljubit tako kot si zaslužiš
Navsezadnje pa, dagi, je on samo človek in bolj gab oš gledala na tak način, boljše bo zate...
mal sem zafilozofirala, ampak mislim da boš dojela
*pupika* napisal/-a:sjo lubenica! ti znaš vedno tak fajn povedat stvari! in res vedno prave besede zbereš!
mene znaš enostavno vedno nazaj na noge postavt in vidim, da znaš tule vsaki punci tako fajn svetovat!!
res si super in VSE kar rečeš je čista resnica...
hej hvala...