Torej problem se glasi:
Na zunanji strani kondoma je po spolnem odnosu neka čudna snov belkaste barve - vbistvu so to nekakšne grudice, ki so na otip kot neka guma.....Res ne vem, kaj bi to bilo, saj je zelo neprijetno in sedaj je do obiska ginekologa post (nič sexa ) tako, da bom zelo hvaležna, če katera, ki ve, kaj bi to bilo pove.
Be my bad boy, be my man Be my week-end lover But don't be my friend You can be my bad boy But understand That i don't need you in my life again
Tudi jaz imam te grudice in vem da je neprijetno, ko je kondom ves od teh grudic.
Jagodka sporoči, kaj ti bo ginekolog povedal, ker če je kaj hujšega se moram tudi jaz naročit.
Jst sm tut to imela, ko smo uporabljali še kondom. Zdej pa ni več......men je kr zginl. Sicer sem bla umes res pri ginekologu sam ni nč omenu, da bi blo kej narobe
Tudi jaz to včasih zasledim, ampak me pa čisto nič ne peče in srbi. A so to pol tud glivice?
Ker ko sem imela vnetje me je ful peklo, ko sem šla na wc in srbelo tud. Po moje to niso glivice. Ne vem no.
Jagodka kaj je rekla ginekologinja?
Lahko da te moti spermicidno sredstvo, ki je na kondomu. Meni se pojavi alergija, nisem še našla kondomov, pri katerih se mi ne bi, če pa seksam brez kondomov, pa nikoli nimam problemov. Ginekologinja je sprva mislila da imam vnetje, ali pa gljivice, ker pa se je to pojavljalo samo ob uporabi kondomov, mi je svetovala, naj s takratnjim partnerjem poskusiva brez, z drugo zaščito. Težave so se po dveh tednih prenehale. Lahko da je tudi v tvojem primeru tako, ti pa svetujem, tako kot ostala dekleta. Obišči svojo ginekologinjo in ti bo vedela pomagat. Upam, da se ti bojo težave rešle. Lep pozdravček
Čez en teden vam sporočim kaj je to in zakaj pride do tega.
Do takrat pa lep pozdrav.
PS.: opazila sem še nekaj: po rednem sexu kar izgine za nekaj časa pa tudi izcedek ni tako zelo močen...
Be my bad boy, be my man Be my week-end lover But don't be my friend You can be my bad boy But understand That i don't need you in my life again
Tudi mene nič ne peče ali srbi, uporabljam pa kondome ampak le še kratek čas potem bom dobila tabletke. Tudi jaz sem bila na pregledu pa mi ginekologinja nič ni rekla, jo bom pa naslednji teden kar sama vprašala.
če se ne motim je to beli tok
pri spolnem odnosu se pa drgne in nabira na kondom in tudi prihaja v stik z zrakom, zato mislim da grudice
zakaj ne vprašaš ginekologa, saj zato so