Bar II [združeni temi]
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: 3milimetre v zraku
- Kontakt:
buffy-ann napisal/-a:micamaca napisal/-a: http://24ur.com/bar2/bar_article.php?article_id=3082578
![]()
Men so pa hecni ...
pa dej no! kere fore! da si drug drugemu jajce gledajo... ma ja.. če jim sede....

My dreams are my reality...
jagodka85 napisal/-a:pa to, k pol nau več đerija mela... boga revca
pol bo pa lahko samo še doma po tv gledala kako se on z drugimi vlači...ee boga...

...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Frenkie napisal/-a:Zdej se morjo še punce ''tam dol'' depilirat in okol kazat.
Sploh Tamara bi bla zanimivaJoke
Kakšn ma šele tm dol če ma že na glavi tko neurejeno čupo

*purple bitch* napisal/-a:in še gospodić žigec se je mal zlagal oziroma napihnil situacijo, ko je reku da ga je gaber napizdu ker sta tina in še ena pile alkohol....pa ubistvu mu je gaber čist normalno razložu samo naj se pogovori z njima
Najbl bedn je biu pa k je 5 min prej govoru kok se ga bo zabetoniru v petek...zašpecu jih je pa takoj

najprej je pri jutranjem teku neki tamaro napizdevalv smislu da tamara pač ne more se športat al neki tazga sta mele...pol je pa rekla da nebo več tekla ker noče da se ji strgajo pljuča...
dej no take izjave so res za posrat....
a isto žiga...matr k bom šla enkrat v bar pa ga bom lastnoročno nesla ven in ga utupila v ljubljanci...res mi gre na živceeeeeeeeeeeee
tolk arogantnega, zoprnega, antipatičnega, zaostalega, otročjega, mentalno neuravnovešenega (in še kej bi se našlo) človeka še nism uspela spoznat v svojem življenju..ne prek medijev ne v živo....in si ga niti ne želim sploh!
najprej je pri jutranjem teku neki tamaro napizdevalv smislu da tamara pač ne more se športat al neki tazga sta mele...pol je pa rekla da nebo več tekla ker noče da se ji strgajo pljuča...

a isto žiga...matr k bom šla enkrat v bar pa ga bom lastnoročno nesla ven in ga utupila v ljubljanci...res mi gre na živceeeeeeeeeeeee

tolk arogantnega, zoprnega, antipatičnega, zaostalega, otročjega, mentalno neuravnovešenega (in še kej bi se našlo) človeka še nism uspela spoznat v svojem življenju..ne prek medijev ne v živo....in si ga niti ne želim sploh!
*purple bitch* napisal/-a:hja, jst tud nismmela nč proti njej in sm zagovarjala njena "knjigobrat" stališča...ampak ženska zadnje cajte res prbija take ven, da mi kar slabo ratuje...
najprej je pri jutranjem teku neki tamaro napizdevalv smislu da tamara pač ne more se športat al neki tazga sta mele...pol je pa rekla da nebo več tekla ker noče da se ji strgajo pljuča...dej no take izjave so res za posrat....
a isto žiga...matr k bom šla enkrat v bar pa ga bom lastnoročno nesla ven in ga utupila v ljubljanci...res mi gre na živceeeeeeeeeeeee![]()
![]()
čist isto mnenje