Micamaca, una s srčkom ja bla pa

Loollmicamaca napisal/-a:jowko napisal/-a:Vidm da ste se nekatere zelo zapičile v strije in celulit. Naj povem da me to pri resnejši zvezi zelo moti in vsakič, ko bi se mi ženska slekla bi me to odbilo od sexa, in bi tudi vplivalo na zvezo (žal).
zdej sam ne vem koga bi prej minil... tebe k bi vidu celulit in strije al tisto, k bi vidla dlakast srček okol tvojga premoženja
Jochie napisal/-a:kaj Ančka ima strije in celulit???
tiasha napisal/-a:tjaska napisal/-a:micamaca napisal/-a:zdej sam ne vem koga bi prej minil... tebe k bi vidu celulit in strije al tisto, k bi vidla dlakast srček okol tvojga premoženja
Loooool![]()
Goooooouuuu Maca ...![]()
![]()
![]()
Sori Jowko sam tale tvoj kriterij je paSej ne, da sm debela pa celulitična pa strijasta, daleč od tega. Samo se mi pa kr mal smilš ...
Ma ne mal, kr velik!
Jochie napisal/-a:mimogrede, kaj na svetu sploh obstaja kakšna ženska brez strij in celulita razen yazmeen???![]()
![]()
jullia napisal/-a:jowko jst mam pa samo eno vprašanje zate, tako neprcajoče. recimo, da spoznaš eno prikupno luštkano dekle. super se mata, rad jo imaš, ona pa tebe. in po čudežu ustreza vsem tvojim kriterijem. potem se pa dečva odloči, da se bo postrigla, torej njeni lasje ne bodo segali do ramen. a bi jo pustil zaradi tega?
Jochie napisal/-a:jowko, sem videl tvojo sliko v avatarju, si lusten poba... in verjamem, da lahko zbiraš Ančke brez celulita in strij...sicer mene bolj zanima, kakšno taktiko ubereš, da se prepričaš o kvaliteti ženske kože ne da bi te pred seksom zadela kap!![]()
sicer bi jaz lahko prilepil svojo sliko zdaj ter v tvojih letih (13 let nazaj), pa bi ti lahko videl, kaj leta naredijo na fizičnem izgledu.
tudi ti čez 13 let verjetno ne boš tak lepotec, kot si zdaj, zato menim, če s padanjem tvoje lepote ne bodo padali tudi tvoji kriteriji, se zna zgoditi, da boš ostal sam!
mimogrede, kaj na svetu sploh obstaja kakšna ženska brez strij in celulita razen yazmeen???![]()
![]()
Yazmeen napisal/-a:In nimam ne strij in ne celulita, ampak bi tazga tipa sam odje*ala, če bi me šu kej tazga sprašvat. Resn mislm.
Yazmeen napisal/-a:Jochie, a me zajbavaš?!? Dej ne me hvalt no, obdrž kej zase
jowko napisal/-a:micamaca do zdej še nobene ni minil, zanimivo ne? Nekatere pa res ne razumem, kaj bi rade s tem dosegle da me neki hočte "prcat"micamaca če si staromodna ti ne morem pomagat pa marsikateri drugi tud ne
tiasha vsak ma svoje kriterije ne? In moj kriterij ni nič stupid, če mu ne ustrezaš nism jst krivpa ne vem zakaj bi se ti velik smilil? Nimam problemov z ženskami. Vse prej kot smilim se ti lahko.