sunqueen napisal/-a:Mene pa zanima, če se je katera sama barvala na svetlo rjavo iz temno rjave (že skoraj črne)? Na kaj moram biti pozorna?
Jz ti svetujem, da gerš k frizerju
La*Perla napisal/-a:na koliko časa se barvate?
MorningStar napisal/-a:Me pa zanima kako si potem očistite tisto barvo, ki se vam je prijela na kožo? Recimo pri ušesu in na čelu?
Black Kitty napisal/-a:Pobarvaj se na temno rdečo, pa zmer k si boš laske umila bo drug odtenek rdeče![]()
. Na konc bo že oranžna ali pa rjava
smotkA napisal/-a:Jst pa mam zdej namen (v parih dneh) se pobarvat na mal svetlejšo temno rjavo :D:D, zdej sm čist temna, pa dt kkšna pramenčka, mal svetlejše rjave, kkšen odtenek al pa dva.
**SiMoN@** napisal/-a:Black Kitty napisal/-a:Pobarvaj se na temno rdečo, pa zmer k si boš laske umila bo drug odtenek rdeče![]()
pomoje da bi tut bla, ja...še hujš kukr da bi bla sam oranžna že od začetka..sm pa opazila da mam za ful velik naraste, pa sm se barvala konc avgusta..ponavad mi je to ful dle držalo...
La*Perla napisal/-a:**SiMoN@** napisal/-a:Black Kitty napisal/-a:Pobarvaj se na temno rdečo, pa zmer k si boš laske umila bo drug odtenek rdeče![]()
pomoje da bi tut bla, ja...še hujš kukr da bi bla sam oranžna že od začetka..sm pa opazila da mam za ful velik naraste, pa sm se barvala konc avgusta..ponavad mi je to ful dle držalo...
rdeča barva se najgrše spira. Ne vem kako so vam lahko oranžni sprani odtenki všeč