Barve za lase

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori

Si barvate lase??

Da
234
75%
Ne
58
18%
Samo pramene
22
7%

Skupaj glasov: 314

jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

sunqueen napisal/-a:Mene pa zanima, če se je katera sama barvala na svetlo rjavo iz temno rjave (že skoraj črne)? Na kaj moram biti pozorna?

Jz ti svetujem, da gerš k frizerju
spellca
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a spellca »

La*Perla napisal/-a:na koliko časa se barvate?

Na 1 mesec do mesec in pol. Ce si pustim vec, mi je grdo, ker se pozna narastek, ceprav mam barvo zelo podobno svoji naravni barvi. Barvam se pa sama z naravno blond in sem prvic po dolgem casu zlo zadovoljna s svojo barvo (zlata blond) pa vsi mi pravijo, da mam ful lepo barvo :)
Black Kitty

Neprebrana objava Napisal/-a Black Kitty »

MorningStar napisal/-a:Me pa zanima kako si potem očistite tisto barvo, ki se vam je prijela na kožo? Recimo pri ušesu in na čelu?

Preden se začneš barvat se namaži z solea kremo (oz.katerokol, ki je bolj mastna) po čelu, ušesu, tilniku.. Tako potem nimaš težav s tem, da bi se ti barva na kožo prijela :)
MorningStar
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MorningStar »

Ja saj to sem že enkrat naredila ampak sem zadnjič barvala kolegico in ji je šla barva ful lepo ven, po malo drgnjenja pa se potem jaz nisem namazala. Wrong! Zdaj mam pa tak mali flekec ob robu lasišča na čelu in si drgnem že cel večer. Bo iz rjave ratal kmalu rdeč in bom mela probleme to potem pomirit :)
De gustibus et coloribus non est disputandum.
˝O barvah in okusih se ne razpravlja.˝
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

Black Kitty napisal/-a:Pobarvaj se na temno rdečo, pa zmer k si boš laske umila bo drug odtenek rdeče :D :D . Na konc bo že oranžna ali pa rjava :P

pomoje da bi tut bla, ja...še hujš kukr da bi bla sam oranžna že od začetka..sm pa opazila da mam za ful velik naraste, pa sm se barvala konc avgusta..ponavad mi je to ful dle držalo...
monicque
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: tam kjer je moj srčk

Neprebrana objava Napisal/-a monicque »

barvam se na 1,5 mesca na rdeče (naravno mam temno rjave), uporabljam pa barvo safira ker sm z njo do zdej najbl zadovoljna
Life is one big drama in which you play main character.
How you play it is up to YOU
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a J.Lo »

Jaz se tud na 1,5 mesca barvam z eno Lorealovo barvo (nevem tocno imena :D ) s tisto, ko lahko kao tud na temnejših laseh dosežeš svetlejši učinek. Barva mi ful lepo izpade, samo tam ko sem mela prej pramena se mi po mescu dni svetlejše vidi. Sicer pa se splača - za barvo plačam okrog 2000, frizera pa 12000. :)
Lahko imam vse.
Corellijeva_mandolina
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Corellijeva_mandolina »

po enem pa pol mescu se komaj barvate? jaz se moram že po treh tednih, ker se opazi narastek... :x
Legally_blond
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Legally_blond »

Doma si ne upam pobarvat las, ker se bojim, da bi mi prišla ven kakšna smešna barva... Raje to delo prepustim frizerki, ki moje dolge lase obvlada in to je to. Aja, barvam pa se na blond. :wink:
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mycosmogirl »

jst bi se pa ful na blond, pa sm se 1x v bistu že pa mi je sprana oranžna vn pršla :/ ...zdj pa ne vem al nej grem k frizerki al pa se naj spet pobarvam?
smotkA
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkA »

Jst pa mam zdej namen (v parih dneh) se pobarvat na mal svetlejšo temno rjavo :D:D, zdej sm čist temna, pa dt kkšna pramenčka, mal svetlejše rjave, kkšen odtenek al pa dva. :razz:
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
~Mishka~
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ~Mishka~ »

jz se pa ze ful dolg barvam, k je mami frizerka in sm sprobala ze vse zivo :) sm k nekaksn poskusn zajck, sam men je to cist vsec :D nazadnje sm bla temno rjava z vijolcnimi prameni, zdei k se mi je pa ze dost spral si grem pa modra pramena delat ;D
Legally_blond
Komunikatorka
Komunikatorka

smotkA napisal/-a:Jst pa mam zdej namen (v parih dneh) se pobarvat na mal svetlejšo temno rjavo :D:D, zdej sm čist temna, pa dt kkšna pramenčka, mal svetlejše rjave, kkšen odtenek al pa dva. :razz:

Aha, in kakšna je to barva-mal svetlejša temno rjava? :roll: :gruebel: Ali je temno rjava ali pa svetlo rjava. Kolikor vem druge variante ni. :D
Uporabniški avatar
La*Perla
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a La*Perla »

**SiMoN@** napisal/-a:
Black Kitty napisal/-a:Pobarvaj se na temno rdečo, pa zmer k si boš laske umila bo drug odtenek rdeče :D :D . Na konc bo že oranžna ali pa rjava :P

pomoje da bi tut bla, ja...še hujš kukr da bi bla sam oranžna že od začetka..sm pa opazila da mam za ful velik naraste, pa sm se barvala konc avgusta..ponavad mi je to ful dle držalo...

rdeča barva se najgrše spira. Ne vem kako so vam lahko oranžni sprani odtenki všeč :roll:
*Diamonds are forever*
Legally_blond
Komunikatorka
Komunikatorka

La*Perla napisal/-a:
**SiMoN@** napisal/-a:

rdeča barva se najgrše spira. Ne vem kako so vam lahko oranžni sprani odtenki všeč :roll:

I agree. Iz lastnih izkušenj vam lahko povem, da je rdeča barva t. i. "strup" za lase, odločitev pa je vseeno vaša ali se boste pobarvale na rdečo. Komaj pol leta sem zdržala z živo rdečo barvo, ki je sicer lepo poudarila moje dolge lase, ampak lepa je izključno samo takrat, ko prideš sveže pobarvana od frizerja, že takoj po prvem pranju pa barva ni več najbolj podobna rdeči barvi. Se pravi, minus ni le narastek, pač pa tudi to, da se barva hitro spere (kot da bi bil preliv :/ ), poleg tega pa morje oz. slana voda dobesedno uniči to barvo (verjemite, da bolj kot katerokoli drugo). Nobene barve še mi ni tako uničilo, kot mi je lani rdečo. Zato premislite, preden postanete rdečelaske, kajti barva je slabo obstojna, ne glede na zagotavljanje kvalitete.
Odgovori