jemina napisal/-a:Jz milna. če bomo dobil 2 skupi decembra al eno novembra
js vem da vsaka prva štipendija ko je bila v srednji šoli (oktobra) sta bile vedno dve- za september in oktober, kako je pa zdej na faksu pa ne vem pomoje bi molo bit isto.
LP Špelči
Ne nisi dubu dveh naenkrat. 25.10. si jo dubu za september, pol pa tm enkat okol 10.11. za oktober, in pol usacga prblizn 10. za en mesc nazaj.
mene še nekaj zanima...jst sm zastalno prijavljena v Ljubljani, začasno pa v Kr. gori...šolam se v Lj. kolegica je omenila, da zaradi tega bi lahko dobila več denarja, a je to res? in če je, kaj nej nardim, ker sm jst na to čist pozabla in nisem napisala v obrazcu...a lahko to jutri pošljem naknadno?
kathy napisal/-a:mene še nekaj zanima...jst sm zastalno prijavljena v Ljubljani, začasno pa v Kr. gori...šolam se v Lj. kolegica je omenila, da zaradi tega bi lahko dobila več denarja, a je to res? in če je, kaj nej nardim, ker sm jst na to čist pozabla in nisem napisala v obrazcu...a lahko to jutri pošljem naknadno?
Ja po moje bi lahko dobla kaj zraven za prevoz ali pa za bivališče. Ne vem, najboljše da pokličeš pa vprašaš.
Neka ti Bog podari krila neka ti nebo podari spas da pjevaš, pjevaš svima da zauvijek čuju tvoj glas
Js nimam zoizove ampak republiško ampak je koncept isti. Lan ko sem bla brucka (no sej to nima veze) sem dubila šele decembra dnar insta ble 2 skp. Upam da če letos tut dobim da bo kej prej kr december je deleč
mene nekaj zanima....ker študiram imam družinsko pokojnino (po mami) , le to si s sestro deliva (tudi študira) in me zanima ali sem pod takimi pogoji lahko tudi kandidat za štipendijo ?
kathy napisal/-a:mene še nekaj zanima...jst sm zastalno prijavljena v Ljubljani, začasno pa v Kr. gori...šolam se v Lj. kolegica je omenila, da zaradi tega bi lahko dobila več denarja, a je to res? in če je, kaj nej nardim, ker sm jst na to čist pozabla in nisem napisala v obrazcu...a lahko to jutri pošljem naknadno?
Če si začasno ne dobiš, morš bit stalno. Js sm tud začasno 50km iz Lj, pa sm napisala pa priložila un listek, pa nč nism dobila več denarja, samo pošto mi pošiljajo na začasen naslov =/
Hmm...ja jst sm oddala to vlogo že avgusta, zdj sm pa dobla pač to odločbo za kolk se ti poviša. A te je kj druzga zanimal? Nism čist razumela tvojga vprašanja
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...