5 žensk pika com/5 moških.com
u_k_i napisal/-a:blagor teb... mi pa nismo več dubile kart. nam je na blagajn rekla, da nej raj na november počakamo, ker so an vrsto samo še dodatni stoli v zadnji vrsti... če je vsaj približno tok dober kot 5žensk.com je zihr suuper
Veš kako je ... sm povabljena tko, da če ne bojo vredi sedeži bom mogla spet enga po riti.

Ne, ma sej ni pomembno. Važn, da se družmo.

Waiting in the queue oh whoopee doo
jemina napisal/-a:A 5 žensk.com še kje igrajo?
evo tukile maš program za vse predstave, so nekje tut 5žensk.com vmes
http://www.spasteater.com/cgi-bin/cgi_frame.cgi?aid=show_program&mode=all&predstava=
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
a živi svoje sanje
Včeraj sem bila na predstavi 5moških.com na Jesenicah. Da sem 15minut iskala parkirni prostor najbrž ni za omenajti, ker je bila dvorana polna.
Žal ne morem narediti primerjave med ženskami.com in moškimi.com, ker prve nisem gledala. Za slednjo pa lahko rečem, da sem se smejala do solz. Najbolj všeč in pa humorna pa sta Sebastjan Cavazza in pa Jurij Zrnec. Tudi Cavazza starejši ni slab.
Nad Ladom pa sem bila nekako razočarana. Nekak mi ni bil všeč njegov slog nastopa.
V glavnem predstava vredna ogleda, ker se defenitivno nasmeješ do solz.
Žal ne morem narediti primerjave med ženskami.com in moškimi.com, ker prve nisem gledala. Za slednjo pa lahko rečem, da sem se smejala do solz. Najbolj všeč in pa humorna pa sta Sebastjan Cavazza in pa Jurij Zrnec. Tudi Cavazza starejši ni slab.
Nad Ladom pa sem bila nekako razočarana. Nekak mi ni bil všeč njegov slog nastopa.
V glavnem predstava vredna ogleda, ker se defenitivno nasmeješ do solz.
ANSAF napisal/-a:poglej na www.spasteater.com
drgac pa ce kero zanima, dodtana predstava za 5moskih je 28.10 ob 18h
A v CD?????
O, hudo!
Učeri sm bla, sedela v drugi vrsti, smejala sm se tolk, da me je na konc (po dveh urah in še mal!) trebuh bolu.
Res so tapravi skup namešani, nekaj sicer je klasičnih for ampak res malo, ker smo v večini res pokali od smeha.
Zrnec in Bizovčar ga zmagata!
O Sebastjanu raj ne bom zgubljala besed, ker sm kr u stol lezla k si je majco odpiru.
Ojoj, k bodo v mojem kraju grem še 100% enkrat!

Učeri sm bla, sedela v drugi vrsti, smejala sm se tolk, da me je na konc (po dveh urah in še mal!) trebuh bolu.
Res so tapravi skup namešani, nekaj sicer je klasičnih for ampak res malo, ker smo v večini res pokali od smeha.
Zrnec in Bizovčar ga zmagata!

Ojoj, k bodo v mojem kraju grem še 100% enkrat!

Waiting in the queue oh whoopee doo