teroristični napadi in potovanja
Na kak Bližji vzhod lih neb rinla, Zahodna Evropa mi pa ne vzbuja strahu...npr. nihče me neb prepričal naj ne grem v London-navkljub vsem zmedam v zadnjem času...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Js se včasih nism nč kej sekirala glede tega, zdej pa ko nameravam čimprej it v London in Pariz me pa že kr mal panika grabi. V Parizu sicer še nikol ni nč blo, je pa pomoje sam vprašanje časa kdaj bo tud tam kej počlo. v London me je pa sploh strah it, čeprav si ful ful želim. Sej vem da je majhna možnost da bi to doletelo ravno mene, sam bi me blo zihr skoz strah in bi se sam ozirala okol kje bom vidla kej sumljivga, vsepovsod bi se bala it. Norcev je velik in vsepovsod so, to dejstvo me čedalje bolj skrbi, mogoč pretiravam, ampak vseen... 

Zadnjič spremenil no angel, dne 08. Feb. 2007 23:57, skupaj popravljeno 1 krat.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
V trenutku napada na Sharm el Sheik je bil moj brat na poti iz njega v Kairo. Za napad je zvedu sele, ko je prsu domov...
Js se na taksne in podobne stvari sploh ne oziram. Ubistvu imam vecjo moznost, da se ubijem v avtu na poti v sluzbo, kot pa na potovanju (kakorkoli ze - letalske nesrece, teroristicni napadi, ipd.)
Js se na taksne in podobne stvari sploh ne oziram. Ubistvu imam vecjo moznost, da se ubijem v avtu na poti v sluzbo, kot pa na potovanju (kakorkoli ze - letalske nesrece, teroristicni napadi, ipd.)
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
Ja, mene je kr strah teh stvari, kr jih je zmer več. Drgač si ful želim u npr. Turčijo zrd dobrga standarda hotelov na jugu države, sam si ne upam. Tut u London trenutn ne bi šla, razn. če bi kje zadela karto za avion pa shopping mugoče...sam k pomislm na tiste grozne podzemne...me use mine. A je možn, da pride do kšnga napada tut u Tuniziji? Mislm, sj vem da je čudn uprašanje, sam me zanima...k nimam pojma o politki pa nvem kje so največja potencialna žarišča.. 

mene je tut mal strah teh letal ampak ko si 1x na letališču in vidiš tiste detektorje za kovino in kak je strog nadzor, človeka mine strah. predvsem pa so možnosti da bodo ravno na tvojem letalu teroristi zelo majhna.
sem pa pred kratkim prebrala zelo zanimivo izjavo: ko greš na letalo vzemi s sabo bombo, saj je manj možnosti da bosta na letalu 2 bombi kot pa. ampak a je dejansko to res

sem pa pred kratkim prebrala zelo zanimivo izjavo: ko greš na letalo vzemi s sabo bombo, saj je manj možnosti da bosta na letalu 2 bombi kot pa. ampak a je dejansko to res

-
- Komunikatorka
- Kraj: Odvisno od števila sončnih peg
lola13 napisal/-a:mene je tut mal strah teh letal ampak ko si 1x na letališču in vidiš tiste detektorje za kovino in kak je strog nadzor, človeka mine strah. predvsem pa so možnosti da bodo ravno na tvojem letalu teroristi zelo majhna.
no, če bi malo spremljala zadeve, bi vedela, da varnost na letališčiš ni niti približno tako dobra, kot bi morala biti.
se pa strinjam, da je verjetnost za teroristični napad na kateremkoli letu zelo nizka.
Mene pa ni strah terorističnih napadov na potovanjih. Sm bla lansko leto lih med napadi u Londonu,pa mi prvi dan sploh ni blo jasno,kaj se dogaja,k me niso na podzemno spustil
. Pač,bil je mal čudn feeling...pa tolažla sm se s tem,da če mi je lih namenjena bomba al karkol že-itaq ne bi dost čutila
.
Pravjo,da je večja možnost,da zadaneš na Lotu,k pa da te teroristi ubijejo u Londonu
. Torej-gremoooo nazaj u London:).
Na letalu pa niti pomislim ne na teroriste...bl me je strah slabega vremena
.

Pravjo,da je večja možnost,da zadaneš na Lotu,k pa da te teroristi ubijejo u Londonu

Na letalu pa niti pomislim ne na teroriste...bl me je strah slabega vremena

men se tud zdi da zarad tega je brezveze paniko zganjat.pač če ti je namenjeno se ti bo zgodil nimaš kej. k zarad takih je pa res brezveze da bi doma ostal pa nikamor šel. ma nimaš kej če se ti zgodi ane. sam recmo v take države k je pa to vsakodnevno pa res ni pametn it (npr. afganistan, irak).no sj itak vrjetn že tko ne gre velik folka tja