moj tud včasih pogleda kkšno pa se ne sekiram zarad tega sej tud js kkšnga kdaj pogledam sam odkar mam fanta se to ful redko zgodi. moj je kr kul glede tega pogleda pa stran pogleda..k da neb nč vidu. sm pa znorela k sva bla polet v beogradu in smo šli zvečer vn in tm je vsaka druga v miniki, vse babe spedenane v nulo in moj je sam gledu ane, in pol ful k sva pršla domov je vsem frendom razlagu kok je dol hudo pa da morjo enkrat it
heh jaz mojemu pokažem kako hudo bejbo, če je ne opazi drugače pa če pogleda ni problema, jaz tud pogledam za katerim ampak buljenje nekaterih moških pa me res spravlja ob živce
×mishy× napisal/-a:heh jaz mojemu pokažem kako hudo bejbo, če je ne opazi drugače pa če pogleda ni problema, jaz tud pogledam za katerim ampak buljenje nekaterih moških pa me res spravlja ob živce
hehe js sm mu enkrat rekla: ooo lej koj tale huda! pa je sam z očmi zaviu, pa je reku, ti si hujša pa mi je blo res najbolj
Pr mojmu sicer še nism opazla, da bi kšno gledu pa to (sm pa opazla, da ženske gledajo njega ), ampak se ne bi nč razburjala, če bi pač pogledu lepo žensko. Sj mamo vsi oči in tud jst pogledam dobrga tipa in mu tud za kšnga kdaj povem, da je hud Pa ni nč narobe, sj sam pr tem ostane pa itak ve, da mi je tud on ful hud, k sm ga prvič vidla sm bla kr
ma ja mojega kar dosti krat zanese da zija v kako žensko ,ma takrat sem malo jezna da je taki butl...samo bože nedaj da jaz v vržem oke na kirega ,potem že pripombe letijo..moški kaj bi pričakoval drugega
tiana1 napisal/-a:moj tud včasih pogleda kkšno pa se ne sekiram zarad tega sej tud js kkšnga kdaj pogledam sam odkar mam fanta se to ful redko zgodi. moj je kr kul glede tega pogleda pa stran pogleda..k da neb nč vidu. sm pa znorela k sva bla polet v beogradu in smo šli zvečer vn in tm je vsaka druga v miniki, vse babe spedenane v nulo in moj je sam gledu ane, in pol ful k sva pršla domov je vsem frendom razlagu kok je dol hudo pa da morjo enkrat it
Moj nikoli v pričo mene ne buli v kakšno žensko in to se mi zdi lepo. Nimam pa nič proti temu če jo za kratek čas pogleda oz. jo ošvigne s pogledom, saj to vsi delamo mar ne?!
me sploh ne moti če pogleda kašno hudo bejbo, sj jo tud jaz! Tako kot tudi jaz pogledam dobrega tipa, če gre mimo mene. Mislim halo, dejstvo, da imam tipa, ne pomeni da sem slepa in gluha za okolico. Ker kašne moje kolegice čist znorijo, če njihov tip kdaj pogleda dobro žensko Meni se pa to zdi čisto normalno.
Seveda v določenih mejah; če bi se zalotila, da o teh tipih tut fantaziram, pa da jih primerjam s svojim (in vedno ugotovim da je slabši)...to pa več nicht gut
gledanje tut mene ne moti če je smao gledanje k jz tut rada kakiga dobrga tipčka pogledam ka pa če gleda po simpatijah pa glasuj zame pa jih vabi ven?
no to se je men zgodil in tuki se vse poruš..
men je to normalno, da tip pogleda, čudno bi blo če nebi. Sj jz tud ne hodim po čopovi, pa v tla gledam kot en mal čuden osebek. Itak, da mal naokraog pogledaš, če je kje kkšen simpatičen. Sj v tem smo ženske iste kot tipi. Pač pogledaš, brez kakšnega namena in misli, kako bi ga/jo položil/a
Dame mas quiero mas De esa bendita forma en que me miras Solo tu, solo yo Caricias que me roben la razon
Če pogleda, ni panike. Ljudje imamo oči, da gledamo in če pride mimo kaj lepega, še tolk bolš...
Ne prenesem in ne toleriram pa, če tip zijari eno punco tolk očitno, da izbuli oči, pozabi zapret usta in se mu iz njih cedi slina... Pa sej veste kaj mislim.