Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
jah glej... če misliš da ti je res tako grozno hudo brez njega, če se ti zdi, da se ti je svet podru, potem ga ti pokliči, se mu opraviči in mu obljubi, da se boš v prihodnje vzdržala kakršnihkoli idej o skupnem življenju... dokler on ne bo kaj zinil o tem... ampak dobro premisli prej, ali si pripravljena plačati tako ceno in ali je to res to, kar hočeš... da ne boš čez kak mesec ali dva na istem...
The secret of success is consistency of purpose.
micamaca napisal/-a:jah glej... če misliš da ti je res tako grozno hudo brez njega, če se ti zdi, da se ti je svet podru, potem ga ti pokliči, se mu opraviči in mu obljubi, da se boš v prihodnje vzdržala kakršnihkoli idej o skupnem življenju... dokler on ne bo kaj zinil o tem... ampak dobro premisli prej, ali si pripravljena plačati tako ceno in ali je to res to, kar hočeš... da ne boš čez kak mesec ali dva na istem...
to bi jo sicer res pomiril, ampak se mi zdi da samo kratkočasno.pol bi blo čez en cajt itak spet isto, ker valda si vsaka želi otroka, družino pa to.
snežakinja, tud jz spremljam tvojo žalostno zgodbo, ful mi je hudo k vem kako je če nekoga zgubiš k si ga najrajš imeu, ampak bodi močna, na svetu je še veliko čudovitih ljudi ki ti bodo lahko nudili kar si želiš.
ne se kar tako dat, tvoje želje so zate najpomembnejše in ti si na prvem mestu!
želim ti da bi ga čimprej prebolela in da ti kmalu spet posije sonček

Lp
-
- Sramežljivka
Ma klicala ga ne bom, čeprav me na trenutke močno prime, da bi ga. Pa tako rada bi mu poslala kak sms, mu napisala kako močno ga pogrešam. Hvala bogu se vedno po roki udarim. Samo se bojim, da slej ko prej mi pa ne bo več ratalo in mu bom res kako bedarijo poslala
.
Drugače sem pa zvedela ozadje njegovega sms-a sinoči. En njegov kolega, ki skoz samo zajebava, mu je rekel, da sem se po trgu sprehajala z enim pod roko. In je potem klical enga mojga sodelavca, ko smo vsi trije frendi. Pa mu ta ni vedel nič povedat, da bi jaz že imela koga novega. In potem je očitno 3 ure stvar premleval, ker meni je poslal sms sredi noči.

Drugače sem pa zvedela ozadje njegovega sms-a sinoči. En njegov kolega, ki skoz samo zajebava, mu je rekel, da sem se po trgu sprehajala z enim pod roko. In je potem klical enga mojga sodelavca, ko smo vsi trije frendi. Pa mu ta ni vedel nič povedat, da bi jaz že imela koga novega. In potem je očitno 3 ure stvar premleval, ker meni je poslal sms sredi noči.
hehe...pržiii
veš kaj snežakinja, če je pa tako trmast, pa egoističen...
kurc ga gleda!!!
kaj pa tvoje želje...kaj pa tvoja prihodnost?
a če je on že vse dou skoz, pol ti nisi pomembna, al kako?
nobenga od vaju ne poznam, da bi karkol lahko rekla...
svetujem ti, da se vzdržiš msgov, vzdržiš kontakta...če pa te res ljubi, bo pohodil svoj ego in svoje želje in te spet vzel nazaj!!!
to se meni zdi tipično preizkušanje moških, kolk daleč lahko grejo s svojimi zahtevami...če mu boš popustila tuki, te bo spet ujel na čem drugem...ker bo vedel da te lahko...
mislim, da bi ravnala proti sebi, če bi pristala na njegove sebične želje.
potem pa nej bo sam..ne bo mel niti tebe, niti otrok..žena ga je tko brcnla()je že mela razlog najbrž je bil to njegov egoizem, zakaj se je tako zlahka zaljubila in ločila), otroke vidi poredko, zdej pa boš šla še ti.
ne bit žrtva tuki, ker nisi..
on se dobro zaveda, da si ti lahko na vsakem koraku najdeš druzga..že zato ker si mlajša od njega, pa brez otrok(beri navlake, vsaj tko razmišlajo samski, ko spoznajo nekoga, ki ima otrroke in je že loen)...verjem mi da se on tega še kako zaveda...
samo ne popuščaj, ker boš potegnila krajši konec...verjemi, veliko bolj te bo cenil, če bo videl da si odločna v svojih željah...
vsi moški imajo to radi in on ni nobena izjema...
nej on razmišlja o tebi, nej njega žre-ker tebe nima kej!!!
verjamem da ti je obupno hudo, tud meni je bilo že nekajkrat in se lahko postavim v tvojo kožo, ampak probaj gledat na vse skupaj še z druge perspektive:
SVOBODNA SI!!!
končno...po tolikem času, greš lahko spet kamorkoli hočeš, delaš karkoli ti pade na pamet, lahko flertaš, potuješ, hodiš vn, se posvečaš sebi in se razvajaš namiljon načinov...
jst sm taka...po končani zvezi sem dva tedna v čisti komi...prizadene me do konca, ne morem si predstavljat življenja, brez NJEGA..kako bom zdej,kdo me bo objel, kdo stal ob strani, kako bom lahko po njemu še koga ljubila, ni šans...itd
potem pa se zgodi popoln preobrat v mojem razmišljanju-kr naenkat opazim...da sm sama! da lahko diham, da lahko gledam druge fante in se spogledujem, da grem lahko jutr tud na Kitajsko(če so finance
brez da bi morala komu razlagat posebi zakaj in kako...da imam čas končno zase...za savno, fitnes,kave,šolo,sluužbo....
probaj
jamčim 100 procentov za zadovoljstvo
veš kaj snežakinja, če je pa tako trmast, pa egoističen...
kurc ga gleda!!!
kaj pa tvoje želje...kaj pa tvoja prihodnost?
a če je on že vse dou skoz, pol ti nisi pomembna, al kako?
nobenga od vaju ne poznam, da bi karkol lahko rekla...
svetujem ti, da se vzdržiš msgov, vzdržiš kontakta...če pa te res ljubi, bo pohodil svoj ego in svoje želje in te spet vzel nazaj!!!
to se meni zdi tipično preizkušanje moških, kolk daleč lahko grejo s svojimi zahtevami...če mu boš popustila tuki, te bo spet ujel na čem drugem...ker bo vedel da te lahko...
mislim, da bi ravnala proti sebi, če bi pristala na njegove sebične želje.
potem pa nej bo sam..ne bo mel niti tebe, niti otrok..žena ga je tko brcnla()je že mela razlog najbrž je bil to njegov egoizem, zakaj se je tako zlahka zaljubila in ločila), otroke vidi poredko, zdej pa boš šla še ti.
ne bit žrtva tuki, ker nisi..
on se dobro zaveda, da si ti lahko na vsakem koraku najdeš druzga..že zato ker si mlajša od njega, pa brez otrok(beri navlake, vsaj tko razmišlajo samski, ko spoznajo nekoga, ki ima otrroke in je že loen)...verjem mi da se on tega še kako zaveda...
samo ne popuščaj, ker boš potegnila krajši konec...verjemi, veliko bolj te bo cenil, če bo videl da si odločna v svojih željah...
vsi moški imajo to radi in on ni nobena izjema...
nej on razmišlja o tebi, nej njega žre-ker tebe nima kej!!!
verjamem da ti je obupno hudo, tud meni je bilo že nekajkrat in se lahko postavim v tvojo kožo, ampak probaj gledat na vse skupaj še z druge perspektive:
SVOBODNA SI!!!
končno...po tolikem času, greš lahko spet kamorkoli hočeš, delaš karkoli ti pade na pamet, lahko flertaš, potuješ, hodiš vn, se posvečaš sebi in se razvajaš namiljon načinov...
jst sm taka...po končani zvezi sem dva tedna v čisti komi...prizadene me do konca, ne morem si predstavljat življenja, brez NJEGA..kako bom zdej,kdo me bo objel, kdo stal ob strani, kako bom lahko po njemu še koga ljubila, ni šans...itd
potem pa se zgodi popoln preobrat v mojem razmišljanju-kr naenkat opazim...da sm sama! da lahko diham, da lahko gledam druge fante in se spogledujem, da grem lahko jutr tud na Kitajsko(če so finance

probaj
jamčim 100 procentov za zadovoljstvo
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: 3milimetre v zraku
- Kontakt:
Ne sledim več mojemu življenju! Ne razumem več ničesar! Ne vem, zakaj se me sreča dotakne, če nikoli ne namerava ostati...
blo nama je super fajn! Danes pa BUM, TRESK! Ne ve več kako naprej... mene pa boli...
Res sem mislila, da je on tisti pravi... rekel mi je, da me mogoče zavaja! Ne razumem ga! Pa tolk sva se pogovarjala o naju!
Sej vem, da ne razumete kaj mislim, ker pišem kr ene krace... nepovezane stavke...
boli me
blo nama je super fajn! Danes pa BUM, TRESK! Ne ve več kako naprej... mene pa boli...
Res sem mislila, da je on tisti pravi... rekel mi je, da me mogoče zavaja! Ne razumem ga! Pa tolk sva se pogovarjala o naju!
Sej vem, da ne razumete kaj mislim, ker pišem kr ene krace... nepovezane stavke...
boli me

My dreams are my reality...
-
- Cosmopolitanka
- Kontakt:
Ogromno težav in ovir je bilo in je še med nama... on je imel vezo... zelo dolgooooo... in mislim, da ga to še vedno teži...
res mi je grozen občutek, ker vem, da bom morala v jutrišnji dan in vse naslednje, brez njega
brez njega, ki me je vedno razumel, me znal potolažiti, svetovati... brez njega, ki mi je pomenil največ 
res mi je grozen občutek, ker vem, da bom morala v jutrišnji dan in vse naslednje, brez njega

-
- Cosmopolitanka
- Kontakt:
jagodka85 napisal/-a:joj, kok bi ti rada pomagala, pa ti ne znam... ne znam ti olajšat bolečine![]()
k boš prpravlena o tem govort, sm tuki in te bom poslušala... oblubim ti...
ajoj no, res mi ni všeč, da ste tko žalostne
vem, da ti ni všeč... misliš, da meni je??

jagodka, hvala ti... vem, da me razumeš :bussi:
upam, da bo kmalu boljše... da bolečina vsaj malo popusti...

pupi, kaj pa če si vzameta mal pavze? da on ugotovi, kaj čuti do tebe? pomoje ga je zdelal to, da je šu iz ene veze takoj v drugo.. ne vem no, ker ga ne poznam...
sploh ne vem več, kaj nj ti rečem.. k sm zadnč prebrala tvoj postek na blogu, sm bla resnično vesela zate, za vaju... a zdj pridm na net in vidm tole
res me je zabolel pr srčku, ker vem, kok ga maš rada...
sploh ne vem več, kaj nj ti rečem.. k sm zadnč prebrala tvoj postek na blogu, sm bla resnično vesela zate, za vaju... a zdj pridm na net in vidm tole

-
- Cosmopolitanka
- Kontakt:
jah, kot kaže, se nama obeta res pavza... nevem, je pavza ali konec... karkoli že je, boli... prekleto boli...
in ja, še prejšnji teden sem bila najbolj srečna osebica.... še včeraj sem bila... danes pa...
nemorem več...
res nemorem več... ker ga imam rada... pa nočem tega...
in ja, še prejšnji teden sem bila najbolj srečna osebica.... še včeraj sem bila... danes pa...

res nemorem več... ker ga imam rada... pa nočem tega...