smehec napisal/-a:mene pa zanima kakšne so tiste krvavitve, ki se lahko med nosečnostjo tudi pojavijo... ker mi zdaj pri moji menstruaciji nekaj ne štima... ponavadi imam ful močno, ono da res lije iz mene prve 3 dni... zdaj pa je prvi dan bil samo en mali flekec.. pa se nisem obremenjevala... drugi dan je spet bil samo en mali flekec.... mi je že bilo malo čudno... in tudi tretji in četrti dan je samo flekec... taki bolj rjavkast, pa grudast...pa med to "krvavitvijio" lahko test naredim, al naj počakam, da bo to konec pa potem test nardim?
Ja, jst mam tut ta problem, k pr moji menstri neki ne štima... Mam tut ponavad bl močno prve 2 dni, pa ful mam krče... zadno tako ''normalno'' sm mela avgusta. Dele sm mela pa že 2x tko, da je bla zlo šibka, brez krčev... Nardila sm že dva testa, enga prejšn mesec, enga dele, oba sta bla negativna...
Sam jst sm še zmer mal v dvomih, pol sm pa še tuki na tem forumu berem, da testi dostkrat lažejo, da pokaže -, čeprov je +...
Pa še zdej v zadnjem tednu se mi občasno pojavla slabost.
A mislte da je možn, da sm noseča???
Drgač se pa že prpravlam da bom šla k genikologinji ta teden, k mam res čudno tole mestro.