Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Oki očitno jst rabim en tak "wake up call" :( ... ker drugač ne vem, če mi bo sploh kdaj ratal prebolet.
Ampak sej sploh ne vem kako bi preživela, če bi zvedla kej tazga ... pomoje bi me pol šele zadel ... :cry:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
neron
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: gorenska-kranj

Neprebrana objava Napisal/-a neron »

jest moje punce(bivše)NIKOLI,ne bom prebolel,nikoli imam občutek kod,da jr umrla je iz okolice celja jaz iz kranja videl je od januarja še nism in take stvari zelo bolijo,ok sem pač čustven človek
ljubiti nekoga je kot v pravljici,a pravljica le v knjigi še živi
lubenica
Debatorica
Debatorica
Kraj: lublana

Neprebrana objava Napisal/-a lubenica »

tiasha napisal/-a:Oki očitno jst rabim en tak "wake up call" :( ... ker drugač ne vem, če mi bo sploh kdaj ratal prebolet.
Ampak sej sploh ne vem kako bi preživela, če bi zvedla kej tazga ... pomoje bi me pol šele zadel ... :cry:

ja jst si tud niti zamislt ne upam te scene..pa je že dve leti!!!!
sam boš vidla, to vem iz prejšnjih zvez...ko sm vidla kazga k sm bla ful zacopana vanga z drugo...ma automatično me je minil!!res
je pa tud šit, k so to ble itak sam siimpatije, tole je pa itak ljubezen mojga življenja...tko da si ne upam nč trdit...
bvomo vidl
šejla
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a šejla »

Men je mal pomagal,k sm zvedla eno slabo stvar,k jo je bivši naredu k sva bila skupi,tko da se mi je zej res zameru. Pa mal sm se k seb spravla,k sm si študirala,da bi zravn tazga tipa sam trpela,k je prevč zatežen. Še v trgovino me neb pusto samo. Tko da sm dala mal slabe strani naprej,da ga lažje prebolim. Pa tud srečo sm mela k sm spoznala enga vredu tipa,ki mi pr vsem tem pomaga,pa čeprov bolj kot ne sam preko telefona... :cry:
VEM DA SI ZASLUŽIM BOLJŠGA K JE ON! ENGA K ME BO SPOŠTOVAL IN IMEL RAD TAKO KOT SM! :zustimm:
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

Šejla ful sem vesela zate!
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
Marco
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Bel-Air

Neprebrana objava Napisal/-a Marco »

Jah mene je tisti trenutek ko sem izvedel čist zadel... res me je zbril v nulo.. Pa to se mi je zgodilo, lih med faksom, ko sem se odločil kako bom za spremembo pridno sodeloval med poukom, tako lepo sem pisal, še z barvnimi kuliji.. potem sem pa nepričakovano izvedel za to novico.. Sm bil čist u šoku mi je vsa zagnanost dol padla :D
Uglavnm, te zadane ful ja.. Vendar ti je potem 100x lažji(meni čez en teden), ko se enostavno sprijazniš in si rečeš jebi ga, da zej pa to je to, ma svoj lajf jest mam svojga.. Vidm da ni več šans da sva skupi... Ker se je res za brezveze sekirat.. Zej sm jo vidu po nevem enmu letu, smo bli eno noč skupej uzun... pismo ji matrna, sm upal, da se bo kj poredila, oz. vizualno poslabšala, jebo ji pa še bol zgleda kokr je pa pred porodom :evil: :love:
Uglavnm blo mi je pa ful kul z njo po dolgmu cajtu spet mal debatirat, k se prov tist štekaš z nekom :)
Let's bypass all the bullshit and just get naked
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Ja Marco sej po eni strani maš prou ... ubistvu pol končno dojameš da je to to, da je pač konec in pika. Ampak na žalost to dojameš šele takrat, ko je ta oseba že ali noseča, al zaročena al čist na novo zaljubljena ... :? Jst pa točno vem, da se mi trenutno podere ceu svet, če bi zvedla kej tazga ... Ne vem no, mogoče sm še vedno mal preobčutljiva pa še vedno čutim neki do njega tko da ... boh ne dej, da mi kkšno zaplodi! :D K bi me res kap zadela, ampak tko zares bi mi srce odpovedu ... :D

Kar se pa izgleda tiče ... jst vem, da tut če bom kdajkoli v lajfu mela druzga tipa, če nikol ne bom več nič mela s tem ... mi bo enivejs še vedno tip za dol past!! :twisted: S tem se bo pa pač mogu kdorkoli že bo z mano, sprijaznit! Žal ... tip je pač hud! :D (zame seveda :wink: )
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

ja, včasih je res lažje naprej po eni taki "zavrnitvi", po dokončni streznitvi. :wink:
Tud men je prijelo po nekaj mesecih, ko z bivšim nisva bila velč skupaj, eno grozno čustvo pogrešanja
in sem ga enostavno morala vprašat, kaj misli o nama v prihodnosti, ali imava še kaj možnosti
pa me je na nekoliko odrezav način zavrnil, da se učimo na napakah in da je njega ta šola drago stala in da morava pač naprej...
Sej ni blo lepo tega slišat, ampak potem sem se s tem sprijaznila in je bilo spet lažje, ker nisem imela nobene osnove za upanje še naprej. :?
MysteryGirl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MysteryGirl »

Anketa me zelo preseneča... punce zelo dolgo prebolevate. Jaz menim, da je to vse odvisno od tega, kako si stvari dopoveš v glavi.

Vsaka neha s fantom zaradi določenega razloga, ki je bil očitno dovolj dober, da sta končala zvezo. Npr. če on naredi napako, te očitno ni vreden (razen, če te ne moti, da ostaneš z idiotom do konca življenja). Če pa ti narediš napako, pa moraš prevzeti posledice svojih dejanj in se ne smiliti sama sebi. Očitno tudi tebi ni bilo pretirano do njega, če si storila, kar ne bi smela storiti.

Vsaka stvar se zgodi z razlogom, zato nikar ne objokujte bivših. Zveze so se končale, ker vas drugje čaka princ na belem konju, ki vas bo osrečil.
neron
Sramežljivka
Sramežljivka

če imaš nekoga rad ga NIKOLI ne preboliš, NIKOLI saj v srcu NE :!:
MysteryGirl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MysteryGirl »

Seveda ga preboliš, morda le pozabiš ne. Razen, če si taka oseba, da rad mučiš sam sebe.
neron
Sramežljivka
Sramežljivka

MysteryGirl napisal/-a:Seveda ga preboliš, morda le pozabiš ne. Razen, če si taka oseba, da rad mučiš sam sebe.

mogoče sm res tak hudo mi je 8 mescev nism je pozabil
lubenica
Debatorica
Debatorica
Kraj: lublana

Neprebrana objava Napisal/-a lubenica »

jst sm pa pred par dnevi srečala eno kolegico od mojga bivšiga(unga k je eno kolegico od moje sestrične pecu, pa sm pol šele zvedla od nje če se spomnete) in me je bla ful vesela in jst nje...pol sva pa ful na hitr neki rekle na to temo, k se jemen blazno mudilo...je rekla, da je on njej čiz drugo zgodbo povedu, neki je tko namignla kao da je blo lih obratno, da je ona njega pecala, sam sm jo prekinla da ji ni treba razlagat pač, k sm vidla da ni bla čist prepričana, če nej kej pove, pač ni tak človk, da se preveč meša a ne...
no uglavnm tko je izpadl, da je on čist svojo zgodbo povedu, pa da mu ona verjame, njej pa ne, pa rekla je tud da mu jeb lo neki časa ful hudo....

jst ne verjamem da se je una zlagala, mi je pa blo kr mal coolsko, k sm slišala, da mu je blo hudo...
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

MysteryGirl napisal/-a:Anketa me zelo preseneča... punce zelo dolgo prebolevate. Jaz menim, da je to vse odvisno od tega, kako si stvari dopoveš v glavi.

--
Zadnjič spremenil tmis_, dne 05. Feb. 2009 12:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

No v tejle temi sem kar precej pisala par mesecev nazaj, z bivšim še vedno nimava stikov (2 dni nazaj me je sicer po 1,5 meseca kliknil na msn samo me ni bilo zraven). Pa kolikor sem ga pogrešala še nekaj časa po tem, ko sva nehala, mi zdaj res NI JASNO kaj hudiča sem videla na njem, ZAKAJ HUDIČA sem jokala za njim, a me je res samo ego bolel ali kaj. Sej je bil luškan, pa sva se imela na trenutke dobro, ampak med nama ni bilo nikoli tiste bližine, občutka, da si lahko vse poveva. Ves čas se je bilo treba truditi za to, za tisto. Tudi, ko mi je bilo že zdavnaj jasno, da se ne bi več vrnila nazaj, ker najina zveza ni bila zveza v kateri si želim ostati, sem na trenutke še vedno razmišljala, KAJ PA ČE bi bilo to drugače, tisto drugače, itd. Da bi bilo vse v redu in bi se on spet zaljubil vame. Ampak sčasoma sem spoznala, da ne bi bilo nič drugače, kakršnega se je on pokazal v najini 3letni zvezi, tak on je, ni res, da bi mi bolj izkazoval pozornost, čustva in vse, kar spada zraven, če bi me imel rad.

No, če bo katera tole brala, ki bo imela probleme s prebolevanjem fantov, lahko rečem, da mi je najbolj od vsega pomagalo, da sem ga izbrisala iz svojega življenja... daleč od oči, daleč od srca. Danes mi je vse skupaj že takoooo daleč, da se včasih sploh vprašam, če sva sploh kdaj hodila?? :)

Tole sem napisala ker sem spet zagledala tole temo, hehe, upam, da bo spet poniknila za nekaj časa pa da ne bo nobena nesrečnica pisala not ;)
Zaklenjeno