nutella napisal/-a:Kdaj je sploh premiera?? Je že bla? Kr sm brala v enem našem letaku, da nej bi bli novembra že v Trbovljah, če bo vse šlo po načrtih. jst komi čakam!
premiera bo konec meseca v CD, igrajo pa ze pred 1.novembrom v Mengsu in mislim da je nekaj kart v zadnjih vrstah se frej. Jst vem da bom raj pocakala, pa bom lepo cisto uspredej
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - Mr Mojo Risin' -
sinička napisal/-a:jst grem pa v tokr gledat moške mi je pa žal, da nisem videla žensk... upam, da jo bojo še kdaj ponovili
ponavljajo jih ze, jih bojo se celo sezono, pa ce mene prasaas, se kaksno potem. Vsaj kolikor prakticirajo ponovitve prejsnjih predstav, bo po moje tako.
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - Mr Mojo Risin' -
ANSAF napisal/-a:premiera bo konec meseca v CD, igrajo pa ze pred 1.novembrom v Mengsu in mislim da je nekaj kart v zadnjih vrstah se frej. Jst vem da bom raj pocakala, pa bom lepo cisto uspredej
v mengšu so skor vse predstave razprodane ... k sm kupovala fotru za rojstni dan karto, pa mi je ženska svetovala, naj počakam na november, ker so ostale samo še "slabe" karte ... Gallusova je pa zame prevelika dvorana, da bi šla gledat notr gledališko predstavo ... Mengeš je tak mejhen, prou prisrčen ... čeprav spet niso vsa mesta dobra ...
blagor teb... mi pa nismo več dubile kart. nam je na blagajn rekla, da nej raj na november počakamo, ker so an vrsto samo še dodatni stoli v zadnji vrsti... če je vsaj približno tok dober kot 5žensk.com je zihr suuper