bejbika napisal/-a:draga moja lunca ...
če ti nekdo napiše, da slabo spremljaš formulo, ker ne znaš ene pametne napisat kot samo to, da so ferrarijevi možje mehankarje podkupili, si ne zaslužiš drugega kot eno konkretno kritiko ... in potem taki užaljeni izpadi, da so moji komentarji buče ...
nazaj v prvo klop pa se učit o pravilih formule ena ...
ker jst sm tut bla že na hokej tekmi, pa se ne hvalim, da poznam vsa pravila in ozadje hokeja, pa tut rokomet spremljam že celo desetletje, pa nisem nikoli rekla, da se spoznam na rokomet ...
se pa hudičevo dobro spoznam na košarko in F1 ... in take bedne kot so, da spremljaš F1 še ko sta Hill pa Senna bila, pa nimaš pojma o sami F1 ... ššššš ... da ne bi začeli ... ker nažalost te v komentarjih povozim ... in v utemeljevanju svojih besed tudi ...
pa upam, če imaš kaj pamentega za povedat, brez žalitev, ker jst tudi tebe ne žalim ...
je pa žalostno, da se spotakneš ob moj stavek :"Draga moja, koliko časa spremlaš formulo?" ... povej pameten komentar, ne pa se neki brat s tem, da že pou stoletja spremlaš formulo ... pa uuu hill poznam, pa uuu 80k sm dala za dirko ... uuuu, svaka čast ... sam kot sm že rekla, to ne pomeni da poznaš F1 ...
pa glede mojega posta ... jst mam prekleto prav ... pa ajmo, ne ti meni da slabo berem, ker vsak post 3x preberem, ker mam dost takih otročjih izpadov ...
glede danes pa ... smola, ker je Šumi bistveno kvalitetnejši voznik ... žal je ferrari zatajil na najpomembnejši dirki ... ampak vedno upanje ostaja ...
bejbika, samo zato ker si moderatorka ti še ni treba solit tu pameti...

Drugač pa o f1 dost vem in ti ni treba hodit naprej s takimi izpadi. eh...