Meni so tudi všeč dišeči moški, tako ali drugače... To mi je pika na i dobrega izgleda oz. tistega, kar me (nagonsko) pritegne na nekom.
In kar nekaj parfumov prepoznam z zaprtimi očmi. Valda v povezavi s preteklimi ljubeznimi in nešteto nepozabnih spominov, ki so se le zdeli pozabljeni... Vonj rdeče Malizie, pa rjava Kuba, pa uni rdeče-beli Unisex... Moj nos je kot radar...
Men je tud zakon, če tip diši - ok, ni ravno nujno, da se na veliko šprica s parfumom; ponavadi zadostuje že, če ma kak dober gel za tuširanje, pa kak sprej... Če je pa vesten, se pa itak naparfuma za ven, da se jaz kr topim ob njemu...
Men so čist hot tile moški parfumi:
- Cerutti - Image
- Sans Suicis - Basic
- Nikos - Sculpture
Mmm men je tud najbolš, da tip tko nebeško diši. Moj je na srečo čist obseden s parfumi tko da je super . Drugač mi pa ful parfumov diši sam zdele ne vem točn keri so, se jih pa ful hitr naveličam tko da to ni dobr. Trenutno mi najbolj diši Eclat od Oriflamea tko, da more zadnje čase sam tega uporablat
uuu jaz še jaz... em novi addidasov parfum... jooooj kak to meni diši... moj ga je dobo za roj. dan od moje kolegice, mislim da je ona s tem dala darilo še meni
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
srčica* napisal/-a:uuu jaz še jaz... em novi addidasov parfum... jooooj kak to meni diši... moj ga je dobo za roj. dan od moje kolegice, mislim da je ona s tem dala darilo še meni
Kako pa izgleda embalaža tega ta novega od Adidasa? Mislim kake barve?
Neka ti Bog podari krila neka ti nebo podari spas da pjevaš, pjevaš svima da zauvijek čuju tvoj glas
uh kuk je to men mmmmm...dans je moj soplesalc tko dišal ej...ma en ful dobr parfumček...moram prašat kerga ma da ga lubiju kupm..da bom še njega lahko vohala s tem parfumom
Js sm pa mojmu lan kupla enga modrga od Adidasa-sicr nvem, mislm da je bla sam toaletna voda, sam useen...u glaunm u štacun mi je ful dišu, pol k sm pa tipa 1x zavohala da je smrdeu po enm "čudnm" parfumu, sm ga pa uprašala kva ma to za enga smrdeč parfum, pa mi reče: ti si mi ga kupla o, fuck...tko da mu morm zdej za nou let al pa kej tazga kupt enga ornk, k bo obema dišu