hujšanje je ena čudna stvar, jaz sem dala skozi že polno diet, ampak mi pri nobeni ni uspelo obdržati teže, tudi po tej-ločevanje živil ne. Shujšala sem 15 kg, potem pa se lepo počasi nazaj zredila za 25, tako da ga najbrž nekje lomim. Je pa res, da sem po cele dneve na faksu, večinoma pred računalnikom, tako da je moja edina rekreacija ena ura hitre hoje na dan,

. S težo imam probleme vse od operacije slepiča, ko sem najprej zelo shujšala, potem pa se začela rediti in spet hujšati. Pred tem sem imela vedno stalno težo, nisem bila full suhica 174/65, ampak je bilo uredu. Tako da možno, da je povezano tudi s tem, kaj pa vem.
Drugače pa na hitro povedana dieta gre takole. Razdeljena je na 4 dni, oz na 4 dni se ponavlja, potem pa lahko kompenziraš s hrano, kakor ti paše. Mi je pa všeč da nisi lačen. Do 12 vsak dan ne ješ srugega kot sadje, recimo po dve enoti (npr. 2 jabolki), ali pa 1 banano, ki ravno tolk zaleže. Piješ lahko vodo, ali pa čaj izogibaj se pa sokov, gaziranih pijač, in vse kar je sladkega.
1.dan imaš beljakovine. ZAJTRK:sadje, KOSILO: če si mesojedka, lahko zrezek in solato, s tem da popiješ oz. poješ čez še juhico. Tako mal bl oprano. Jest ne maram ravno preveč mesa, tako da sm jedla sir, ali pa jajca. Za VEČERJO, enako, le pol manj.
2.dan škrob. Za zajtrk enako, pač sadje po izbiri, za kosilo lahko krompir, ali pa riž, jest sm si velikokrat skuhala piro, al pa kej podobnega+solata(če ti ne paše solata lahko tudi kuhano zelenjavo) za večerjo enako, le manj
3.dan imaš OH. Na ta dan si pa malo privoščiš. Zajtrk sadje, Kosilo so lahko makarončki s paradižnikom, lahko rižota (seveda brez mesa, samo z zelenjavo) lahko tudi kos pice(piše da samo z paradižnikom, brez sira!!!, ampak jaz sem si gora ravno tako dala papriko, pa zelenjavo ki je bila na voljo. Sira pa žal ne smeš) in za VEČERJO en kos kake sladice, lahko tortice ali kar imaš rada, čez pa poješ eno vrstico jedilne čokolade. Meni se je to zdelo zelo hecno, ampak pali.
4.dan so pa vitamini, pa ješ samo sadje. Ko sem bila jaz sita sadja, sem si ravno tako naredila solato, ali pa skuhala zelenjavo.
Hrano si priedi tako da ti bo všeč, velikokrat ko sem za kosilo jedla riž z zelenjavo, sem si ga skuhala posebej, in npr. zvečer dodala jabolka in cimet. Mmmm full dobro.
Jest ne vem, napisala sem ti precej oklesteno dieto, ampak upam da ti bo pomagala. Pa drži se. 3 mesece ješ po ločevanju, potem pa nadaljne 3 mesece še vedno dopoldan sadje, ostalo pa normano. Veliko sreče, jest se morem spet lotit, pa pogruntat kje ga lomim