*_nincy_* napisal/-a:Jah samo res sama kurbarija jih je....
Sicer me pa res zanima kje najdejo te dekleta???Ali pa kaj zahudiča imajo v glavi da se dol dajejo z njimi po WC, VIP prostorih, v Gabrovi pisarni HALOOOO....kakšne kokoši so to??? a jim ni logično, da jih bo kamera dobila slej ko prej! To mi res ni jasn da dandanes dekleta padajo na take fore,ki jih vn meče Žiga (ti si moja velika ljubezen WTF, itak da ne boš ena 100,ker si neki posebnega)čez par minut se pa že z drugo drgne v prvem kotu!polom od poloma so!
kje jih najdejo ?v moji okolici...mene je kar sram d atle živim ko gledam take zadeve po netu..in če pomislim, da sva ble nekoč kr kul kolegice, me zdele res bruhat prime...sej ne gre za samo lizanje...gre se za to da se dobesedno nastavljajo...mislm nevem no...grob res....isto barovci..čist so mim...nemorem verjet, da so res take gnilobe zbral za letos..kaj so mislil...pa žiga...matr mu ej...tud vidt ga en morm, res ne...gravž fuknen...fej fuj bruuuuuh

prov glasvala bom u suboto, sam da zgine ven,ker ga res vidt ne morm...svizc boberski neumen.....