Mah ta lost je ratov men že tko tko...mal preveč že nakladajo. Velik bolš mi je Prison Break, če ste že slišal. Zj se je v Amerik začela 2. sezona, pr nas pa bodo pomojem odkupl 1.
joj, učer sm gledala tiste odlomke iz posameznih delov, k je blo na pop tv-ju... in lih, k je blo najbol napet, se je končal zdj pa čakam na nasledn tedn, da se začne pa tud iz neta si bom probala kkšne dele dol zloudat... da bom že prej vedla, kaj se dogaja, da mi nau treba čakat ne vem kolk časa
Men je ful fajn gledat ta skrivnostni otok samo se mi zdi da se vse preveč zapleta-konec bo pomojem kr neky...
Kakšen eksperiment varianta ali pa kaj takšnega
Men je bil ta prvi del ful všeč, in zdej komaj čakam četrtek, da pride drugi, ker zdej je pa res zelo napeto. Sem pa malo pogrešala ostale "lostke", ker ni nič pokazalo, kaj se dogaja pri njih.
Pomoje bo tudi nekakšna eksperiment varianta, jaz sam upam, da ne bo postalo preveč science fiction.
Jaz do pred kratkim sploh nisem gledala Lost. Me ni potegnel. Zdaj mi je pa kolega dal 1. in 2. sezono in sem vse na enkrat gledala, mi je pa zakon!! Vsaka cast ljudem, ki imajo toliko domisljije, da ustvarijo tako serijo. Priporocam. Ta teden grem se po 1. del tretje sezone.
barby8 napisal/-a:Men je bil ta prvi del ful všeč, in zdej komaj čakam četrtek, da pride drugi, ker zdej je pa res zelo napeto. Sem pa malo pogrešala ostale "lostke", ker ni nič pokazalo, kaj se dogaja pri njih.
Ja mene najbl zanima kaj je z Lockom pa Ecom... Upam da jutr bo kej