Likalniki za lase

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

^ ne nest ga moraš v servis na brnčičevi... to je v Črnučah, lahk jih prej pokličeš (maš njihovo telefonsko na garancijskem listu se mi zdi)... če ti ga ne bodo mogli popravt ti ga bojo zihr zamenjal...
sicer ima pa tud moj eno praskico (jo je imel že ko sem čist frišnga iz škatle potegnla) ampak mi čist normalno dela... zaenkrat
The secret of success is consistency of purpose.
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

Hvala za info. Ja ta praska vem, da je nepomembna, ampak tista nastavitev temperature mi ne dela pomojem, neglede kako nastavim, je vedno premalo vroč Slika
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

jz sem pa zj vidla, da sploh ne zgleda kul, če mam z likalnikom zlikane lase, ker mam predolge :D
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Jaz mam tudi ful dolge, že čez sredino hrbta pa mi je ful lepo ko mam zlikane :) Se mi svetijo pa taki zdravi zgledajo :)
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a girlie »

Pri meni je čist isto. Ker mam že ful dolge in pol tko lepo pridejo ko so čisto ravni. Pa še svetijo se pol zlo pa ful mehki so. :)
Let the good times roll.
Pepelka.19
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: iz pravljice...

ej

Neprebrana objava Napisal/-a Pepelka.19 »

LovelyM napisal/-a:Včeraj sem kupila likalnik od babylissa proffesional slim 2025 mislim, da je in sem zelo zadovoljna. Najprej sem ga priklopila preden sem se razčesala, ker sem mislila da se bo pol ure segreval :lol: , pa sem po minutki opazila, da je že čist vroč, pa pol sem si fenomenalno zlikala lase tko da sem zelo zadovoljna. Dala sem pa samo okol 5 tisoč tolarjev.

kjirga si kupila??? kje si ga kupila??? maš kakšno slikco??
podpis odstranjen zaradi žaljive vsebine
Pepelka.19
Sramežljivka
Sramežljivka

hej

choco.cat napisal/-a:
galathea napisal/-a:za glajenje pred likanjem zelo pomaga john frieda krema za glajenje (muller, 2000 sit).
Pa samo gladi, al tut ščiti pred visokimi temperaturami?

MENE TUDI TO ZANIMA. DRGAČ KAKŠNO ZAŠČITO SI MORŠ DAT NA LASE PRED ALI PO LIKANJU???
Pepelka.19
Sramežljivka
Sramežljivka

OJ

*slamca* napisal/-a:Ok zdj js resno razmišlam o nakupu. Tuki gor use sam firmo omente-dejte prosm napisat točn model likalnika :) Rabla bi pa enga, k resničn deluje, k se hitr segreje, k se ga da naštimat na visoko temperaturo pa da ma kšne keramične ploščice al pa da je ionski....

kupi si kakega profesionalnega, k uni za 5000 SIT so drek! drgač se pa lohk pozanimaš pri frizerkah, k tudi prodajajo likalnike, tam za 10000, 12000 SIT in so sigurn dobri in zlikajo ql.

ajd
Nina_23
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Nova Gorica

Neprebrana objava Napisal/-a Nina_23 »

Sama si pred likanjem dam po vsej dolžini las od L'oreala hot style iron finish tecni.art. To je prov za si dat na lase pred likanjem, ko si jih posušiš. Pol po likanju pa si dam oljne kapljice na koničke las, da se ne preveč uničijo. Imam od Biopointa tako malo stekleničko. Sam tega moreš dat res malo na koničke, k je ful mastno. Pa une kreme pred ravnanjem isto, če ne so lasje kr premastni za videt. Oba izdelka sta mi kul, sem zadovoljna z njima. :D
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

choco.cat napisal/-a:Jaz mam tudi ful dolge, že čez sredino hrbta pa mi je ful lepo ko mam zlikane :) Se mi svetijo pa taki zdravi zgledajo :)

Ja sj vem, da zgledajo ful lepši, sam men pa mojmu obrazu to ne paše :D
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ja sj vem, da zgledajo ful lepši, sam men pa mojmu obrazu to ne paše :D[/quote]Ja to je pa pol druga stvar :) Meni so vglavnem ful všeč dolgi zdravi in negovani lasje. Ni lepšega na ženski :)
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

choco.cat napisal/-a:
jemina napisal/-a:
choco.cat napisal/-a:Jaz mam tudi ful dolge, že čez sredino hrbta pa mi je ful lepo ko mam zlikane :) Se mi svetijo pa taki zdravi zgledajo :)

Ja sj vem, da zgledajo ful lepši, sam men pa mojmu obrazu to ne paše :D
Ja to je pa pol druga stvar :) Meni so vglavnem ful všeč dolgi zdravi in negovani lasje. Ni lepšega na ženski :)

Men je pa lepši, če so lih mal skodrani, pa še vsen lepi. Vsaj na men :)
muffin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Js sm si pa kupla likalnik :jump: končn :freude: Kupla sm pa Remingtona, mislm da 1031, ta ozko varianto :D Učer sm ga že sprobala in je hud :top:
girlie
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a girlie »

Jst mam pa zarad likalnika tok razcepljene konice, da joj. :?
Let the good times roll.
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a skinny »

Enako. :? Pa nočem k frizerju, ker vem, da bo preveč odrezala. :?

Pa spet so se mi ploščice na Sleek&Curlu neki zj*****. Spet se mi ta zaščitna plast lušči :? . In spet bom morala iskat garancijo. :roll:
Samo problemi so s temi likalniki!
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Odgovori