Bar II [združeni temi]

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
2good4u
Debatorica
Debatorica
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a 2good4u »

Jst sm učeri prvič gledla Bar. Pa mi ni blo čist jasn kaj se dogaja s tem dvema. Sam jst takega kretena kot je Žiga, tko nasilnega in tečnega tipa neb mela rada v svoji skupini, ker bi sam sranje delu. Mal preveč je agresivn pa živčn. Men sploh ni všeč :? :(

Mislim da ga pa lahk ena punca tok zlo sprovocira, da ji je začel grozit, pa da jo bo speku...mislim kr neki no. Nej ga vun pošlejo!
Pegica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Pegica »

Jst sm učeri čist slučajno preklopla na Bar in morm rečt da je ta Petra ena navadna kokoška-ni čudno da se je Žigu strgalo!!!Jst bi jo še bolj spluvala!!Mislm da je vse kr neki..in ta Bar in Dirka in vse podobne oddaje oz. "resničnostni šovi"..
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a girlie »

MIGRENA napisal/-a:Mah ta Žiga je pa tut en Kekec :roll: ... sj štekam, da mu gre Petra na živce sam tko se pa res ni treba obnašat. Ma pa slabe živce :lach:

Navajen je, da je vse po njegovo. :roll: :D Ok, sej Petra je kar je, sam on bi se pa tud lahko mal brzdal. Ne morš govrt, da boš človeka zaštihu pa prefuku itd. :?

Komi čakam danes zvečer, ker me ful zanima, kdo bo šel na 2. stolček oz. kdo bo sploh ostal not. Upam da gre ven Petra, ker si je že tok sovražnikov nakopala, sploh ne vem, kako loh zdrži tam. :lach:
Let the good times roll.
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Sam kva bi bla fora, da gre Žiga na 2. stol pa ga Petra premaga :lach: ... pomoje bi se kr pojedu...
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a el bou »

nebi se... sam on je res zivce zgubu...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

^^ Sj pravm, da ma zgleda res slabe živce. Nevem no sam men se je res zlo grdo obnašal... če mu gre na k**** naj ji to pove pa jo ignorira oz. ma čim manj posla z njo pa je :wink: Nemorš se pa lih dret, da boš nekoga prefukal še sploh fant punco :eek:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Kraj: heaven

Neprebrana objava Napisal/-a bubbles »

jep, živci gor al dol, vse ma nekje svojo mejo. petra si ornk zasluž en šamar, žiga pa lih tko.
jst sem za scenarij, da gre petra v soboto ven, žigec pa pobaše rdeč karton (al majo tla slučajno 2 rumena).
...just breathe...
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

Angel napisal/-a:Jst sm tud za to! Petra naj gre ven ker je pač noben ne mara in mislm da je bolš za njo tko, Žiga pa naj dobi 2 rumena kartona, prvega za to ker si je 2x zakril mikrofon in še to namerno, drugih pa zarad neprimernega obnašanja, ki meji na psihopata.
Tko pa se bojo znebil dveh muh na en mah, pol nej pa še kdo nov not pride :rofl:

:rofl: ti pa si stroga ej..če bi bla sodnica tam not bi jih sprot ven pomatala...ja ta žiga ma mal preveč samozavseti pa mal preveč taca po drugih...
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

A kera ve kje si loh ogledam predstavitve tekmovalcev (mislim, da je to video k ga je vsak posnal doma, pač neki o seb). Enkat sm neki po nesreč kliknla, zdej pa nevem več kje je to :(
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lastovica »

Kdaj pride se en Barovec in zakaj pride ne vem, ampak baje skozi oddajo prihaja se en fant z imenom Mitja ali Matija (oziroma neki podobnega). Sicer sta pa tud lani bili dve rezervi.
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

Fajn bi blo, če bi bil zraven Petre Žiga na stolčku. Al je on v tisti drugi skupini ko ma imuniteto?
Any22
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Any22 »

Joj mene pa bolj zanima kaj je v tistih kuvertah napisano :D. A se mogoče kateri kaj sanja?

LP
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SweetGirl* »

...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 11:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

wannabe napisal/-a:http://24ur.com/bar2/bar_article.php?article_id=3081656

:rofl: :rofl: :rofl: Bogiiii :D

Kaj pa tle piše oz. pokaže? :D
K men ne odpre strani, sam sem firbec. :oops:
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Kraj: heaven

Neprebrana objava Napisal/-a bubbles »

@wannabe: mislim, da čez slab mesec

@tiavanna: piše, da je gregor čist bogi, k ni seksal že en mesec in da ma skoz trdga in da more zato sede lulat :D:D
...just breathe...
Odgovori