po moje folka niti ne spuščajo tolk not, ker jim ni bistvo, da majo do konca nabit, da se tut dihat ne da. lani so skos umetno vrsto zuni držal, not je blo pa na pol prazen!
It looks like we could have made it baby...me and you!
*purple bitch* napisal/-a:ja ja, gaber je res sexi....k sosedov rexi k ga futrajo z albert keksi
jagodićć..pejt spat, k tole pa niveč za nikamor mal heca...
drgač pa sm učer gledala gašperja ko se je šu tuširat....matr, pa nč ni hotu ritke pokazat pa sm toook čakala
O purple a ti sam to čakaš an. Vem jz tebe
ja ddd, ritke zmeri rada gledam sam pššššt, da piki ne sliš matr en bi lohk res rit pokazu
alina....to je varka...kao ful ljudi, ker jih je premal pol pa vrsto deajo kao kolk je pouhn...matr so zviti sicr pa kr nj majo per za jurja pa kafe za 500 flik....
grem u štcuno pa kupm six peka za jurja pa kilo kafeta za 500 sit... matr so napihneni to je tist (kao) sexi gabeeeer kriv...
Zdele žiga (s Špelo se pogovarja) govori, da upa da bo dubi rdeč karton, ker mu ni dobr tle not ... ampak ful dobr mu je delat v baru ... večina časa mu pa ni dobr bit tle.
Neki je reku, če sta Emil in Maja dobila rumen karton, ker sta 1x zakrila mikrofon, da bo pol tud on dubu rdečka, ker ga je 2x zakril
greyangel napisal/-a:A ste vidli kolk je Petri zrasla priljubljenost!!!???
Ojoj kriza ... da ne bo pol res ona not ustala .... pa folk ne more bit tok neumen, da bi za njo glasoval noooo Jst je ne morem več vidt, kaj šele poslušat
Ja sem opazil da je sedaj Petra po priljubljenosti izenačena z Špelo in pred Gašprom.
Sej če ne bi skoz tipa omenjala bi blo čist kul. Bo pa zanimivo če not ostane- bodo surle dol visele.
greyangel napisal/-a:A ste vidli kolk je Petri zrasla priljubljenost!!!???
Ojoj kriza ... da ne bo pol res ona not ustala .... pa folk ne more bit tok neumen, da bi za njo glasoval noooo Jst je ne morem več vidt, kaj šele poslušat
Jst mislm, da je Petra novi Andrej...vsem se je zasmilila s svojim jamranjem...je igrala na tapravo slovensko struno Vseeno pa upam, da ji bodo pomagali in jo spravili domov...ker bruke si je nardila še za par let naprej...in če ostane notr...bo sam še hujš
_______________________________________ Strawberries cherries and an angel's kiss in spring, my summer wine is really made from all these things...
jagodka85 napisal/-a:ma ja, čist je anti za takle, ampak ok pustmo to... neki na njemu me prvlač omg, jz morm it spat, ker res neumnosti klobasam tuki
OMG To je pa zadn stadij možganske prisebnosti...ker pomoje Gaber lahk postane mister sveta za antipatičnost...pismo a ma model sploh kak (na)smeh refleks??? Pa k en mali cepetavček je s tistim svojim "Ni mi všeč....to ni dobr...un niso dobr spelal...hočm dejstva...ne mi..."
_______________________________________ Strawberries cherries and an angel's kiss in spring, my summer wine is really made from all these things...
O fak!! Zdele sm gledala tist posnetek ko se je Žigatu scufal Tole je blo pa res čist tu mač nooo Ta je agresiven k se ga nažge, že zanč se je začel neki dret in noret ko je bil prbit (tud zaradi Petre).
Mene bi blo strah s takim žvet
Drgač ma pa Žiga zdele ful priljubljenost, Petra pa nič več.
Uf...Žigano se je pa res mal utrgalo včera! Sej po eni strani razumljivo-očitno je vse držal u sebi od začetka, alkohol pa vse spravi na plano. Mogoče je mal pretiravo s tistim da jo bo ubiu Je pa ta njegov izpad povzročo poztiven odzv glede na današnjo priljublejnost Pomojem bo danes še zanimivo