(naslov članka na 24. ur)

in nakonc doda: 'You certainly are talented for English, but you don't seem to do much about it.' In mi da komi 2
Ma umri

ma dej neumna je..pa sej bi blo ok, sam k mi gre na živce da mam js k sm med bolšimi v angleščini(sam 2 pomoje več znata) ful slabše ocene kokr une k pojma nimajo. Ma zadavla bi sošolko k je znač uprašala: ga. prof., kaj pr Dear John pomen dear?
Pa ta prfoxa še weather ne zna napisat. Najprej napiše wether. Pa sošolka: ga. prof, to ni prov. Pa ona: pa res, in poprav na whether. Pa mi spet da ni prov. Pa poprav na wheather. Pa mi spet da ni prov. No, nakonc je napisala storm
dej zatlač si svoje expressione nekam

miikena napisal/-a:Hm, ta zaseksajte v 21. stoletje, me je spomnilo pa na bajlarja (tipo že dost star, in so nekatere njegove izjave dost nagnusno izpadle) .. Je mel prebliske: Ja, pol se pa mikrobi/bakterije poseksajo ..
legally blonde napisal/-a:Hm, ja, mislm, da noben od bajlarjev na bezigradu ni normaln![]()
Koga mas pa za anglo?
Na slabš mu gre. 

..odraslost na vrhuncu!
mislm..on nam, mi njim...
miikena napisal/-a:legally blonde napisal/-a:Hm, ja, mislm, da noben od bajlarjev na bezigradu ni normaln![]()
Koga mas pa za anglo?
Kar se bajlarjev tiče, maš prav ja .. Še dobr, da tegale našga vidmo sam še zjutri al pa v unmu njegovem kafiću na čiku.
Za anglo pa Koce Jurijevčič .. Če je nisi mela, verjetno vseh 4 letih svojega obstoja na šoli nisi slišala zanjo (vsaj 99% ljudi, ki so spraševali, je prvič slišalo zanjo).
Ok, tole zdej ni izjava, ampak dejanje, ma dobr ..
Hm, zdej k se selimo skoz, mamo v eni učilnci omarce, pa je ena odklenjena .. Pa je šla dans pr mati sošolka eno nalogo na tablo rešvat, prfoks (ki ma sicer tut skoz neke izpade - ne vsako uro, ampak se SKOZ neki zajebava, za vsazga dijaka ma svoj nick, pa neke svoje fore .. in je dans med tem, ko je una bla na tabli, zlezel v uno omaro, pa se kao skril, pa pol iz tam kukal, če prav rešuje ..Na slabš mu gre.
o groza, res jim gre na slabs!