tedn pred 15 rdjem..sepravi de sm že bla 15 stara am..ne vem no..s tipom sma bla 2 mesca skup..zdej ga ne maram več kr mi je smotan..sam n vem no..ni mi žou..niti mal..mislem de je res to glavno
***papilonka*** napisal/-a:tedn pred 15 rdjem..sepravi de sm že bla 15 stara am..ne vem no..s tipom sma bla 2 mesca skup..zdej ga ne maram več kr mi je smotan..sam n vem no..ni mi žou..niti mal..mislem de je res to glavno
em, en tedn pred 15. rojstnim dnevom nisi stara 15 ampak samo 14 se pa strinjam, da je glavno trenutno to, da ti ni žou... no ja, tud če bi ti blo, ne bi mogla nč spremenit
LovelyM napisal/-a:2 meseca po 17. rojstnem dnevu. In to z nekom, ki sem ga en dan poznala. Se mi je zdelo dokaj pozno ampak zdej ko gledam se mi pa zdi prezgodaj.
pa poj nista bla nč skupi? ti je žal, da je on prvi?
jaz sem jo izgubila pri skoraj 14...vem, hitra sem ja...do tega je prišlo ker sem bla takrat noro zaljubljena in prepričana da je on ljubezen mojega življenja...zdaj sem stara 16..ko gledam nazaj se mi zdi to kar sem storila napačno...mislim da le more biti določena mera zrelosti v človeku za takšen korak
Pri 14-ih???? Toliko sta stari moji dve... Madona.... Bom moral res uvesti v hisi kaksen hisni red, da mi ne bodo koncale kot kaksne arabske ali afriske zene.
Frederic napisal/-a:Pri 14-ih???? Toliko sta stari moji dve... Madona.... Bom moral res uvesti v hisi kaksen hisni red, da mi ne bodo koncale kot kaksne arabske ali afriske zene.
jah ok no sej ti tud nisi prov pozen začel če si že pr 19h dobil dva otroka
drgač se pa strinjam, da gre dans vse to čist prehitr... k kr tekmujejo kdo bo prej zgubu nedolžnost... pr tem se spominm na cajte, k sm bla še sama otrok (tam en 5, 6 razred OŠ) in so te vsi zafrkaval če so ugotovil, da je punca že dobila periodo al pa je že mela mal bl "razvita" prsa... dons pa zafrkavajo če je punca pr 14h še nedolžna
@Mahagonij: najlaže je spustiti tančico čez oči tako, da vidiš le tisto kar hočeš!
Njen prvi in zadnji stavek si skupaj sestavil, vmes si pa dost besedila zbrisu Tko da je vn prišlo čist neki tretjega in daleč od tega, kar je punca v resnici napisala.