Kdo vam je dal ime?
Izbrala mi ga je mama. V bistvu so kolebali med Barbaro in mojim imenom in vcasih (ko sem bila mala), mi je bilo prav zal, da nisem Barbara, ker so mi dolga imena izredno vsec. Barbara pa nisem bila, ker bi me potem *baje* klicali/zajebavali v soli... Bara
Mami pa je bilo moje ime izredno vsec, pa ceprav je zdaj eno izmed najpopularnejsih/zguljenih imen v Sloveniji
Ce bi bila fant, bi pa bila Grega
saj ne, da je ime grdo, vendar se sama sebe ne predstavljam kot Grego
bolj kot kakega Denisa 

Ce bi bila fant, bi pa bila Grega

And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
- Kofetarica
- Kraj: štajerska
Mojedva starsa se pa oba zacneta na M in sta se oslocila, da bosta dala tudi svojim otrokom ime na M, tako da potem nista mela vec velik izbire glede imen
.
Mami je hotla, da bi bla Metka ampak ociju ni blo vsec, ker bi me potem kao vsi zajebaval tako da mi je tem on izbral ime - ne vem pa cist tocno, kje ga je najdel, ker je precej redko in mi zaradi tega ko sem bila mlajsa tudi ni bil vsec, tem so me pa vsi po raznih nickname-ih klicali. Ampak do zdej sem se ze sprijaznila in so mi redka imena ratala vsec - si vsaj bolj unikaten
.

Mami je hotla, da bi bla Metka ampak ociju ni blo vsec, ker bi me potem kao vsi zajebaval tako da mi je tem on izbral ime - ne vem pa cist tocno, kje ga je najdel, ker je precej redko in mi zaradi tega ko sem bila mlajsa tudi ni bil vsec, tem so me pa vsi po raznih nickname-ih klicali. Ampak do zdej sem se ze sprijaznila in so mi redka imena ratala vsec - si vsaj bolj unikaten

-
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka