Meni so zaradi prevelikega "izkoriščanja" stacionarnega telefona blokirali mobitelove številke (031,041,051,040,...) in mislm da je tko najbolj pametno
sej jst pa bestica se kličeva na domačga... pol pa pol ure (to je ta kratka varianta) čvekava... na vsake tolk cajta se pa sliš d nej odložim k že 100 let govorim...
drgač pa velik več sms-jev pošlem kt pa kličem iz mobitela...
There Was Never Any Place For Someone Like Me To Be Totaly Happy!
Pegica napisal/-a:Meni so zaradi prevelikega "izkoriščanja" stacionarnega telefona blokirali mobitelove številke (031,041,051,040,...) in mislm da je tko najbolj pametno
pr nas doma tud, zdej pa jah nikoli ni racuna za mobitel pod 15.000 sit, ker sem res obsedena z mobitelom in zanimivo ni mi tezko dat tolk za telefon. je bil racun ze 31.000 sit tudi tako,da ...
Še vedno lahko povemo, kar smo zamolčali, ne moremo pa več zamolčati, kar smo povedali.
Imela sem 5 let naročnino pri MOBITELU in so bili zadnji računi okoli
15 000 sit s tem, da se mi je zdelo, da se fullll malo pogovarjam..
Sedaj sem nekaj mesecev na SiMOBILU in so računi v povprečjku pod 5000 sit s tem da čvekam do onemoglosti... Res fulll... pa dosti msgov pošljem Je pa res da so vse kolegice in fant šli na simobil..
Letting him prove how much he loves you is SO today
Pegica napisal/-a:Meni so zaradi prevelikega "izkoriščanja" stacionarnega telefona blokirali mobitelove številke (031,041,051,040,...) in mislm da je tko najbolj pametno