Mi smo mele na srečo dost v redu folk na busu pa v hotelu, tko da smo se dost kmal spoznal med sabo, pa skupi bluzili zvečer pred partiji & na obeh partijih.
Organizacija je sicer na momente mal šepala, ampak več al manj je blo čist v redu.
Aja, pa drgač je blo tut par folka (poparčkano pa tko), k niso šli sam žurat, ampak bolj uživat v dvoje pa mesto pogledat.
Letos mamo pa Beograd v planu z mal številčnejšo posadko kot lani. Jupi. Sama sem se novega leta v Lj mal naveličala, tko da se mi zdi ideja, da gremo spet nekam ven iz naše državice, d best. Rabim mal odklopa pač.
Druga ideja je bla pa da bi šle v en kemp pri Rovinju, kjer ma prjatlca prikolco, pa da bi šle za par dni pa ble na silvestra v Rovinju nekje. Sam je to zdej bolj rezerven plan ... Če bo letos vse kot nej bi blo, gremo pa sem mogoče naslednje leto, al pa še kako leto kasneje recimo.

)...

)
tko, da bi šla letos ful rada nekam v tujino - kšna Praga, Budimpešta... sam bi šla tko ne-žurersko, ampak čist tko relaxing za 3, 4 dni. A je kdo sploh že preživel tko novo leto --> v tujini, v dvoje in ne-žurersko?