Tyra napisal/-a:To da sta bila Einstein in Tolstoj vegetarjanca, ne pomeni da vegetarjanci ne morejo biti agresivni in nestrpni. Pa Tolstoju se je nekaj let pred smrtjo malo utrgalo, pa še novo vero je poskušal uvesti.
ITAK!!!! Kot to, da je bil Hitler vegetarijanc, ne pomeni, da so vsi vegetarijanci nasilni, nestrpni in agresivni!![]()
![]()
Mislim, da je v svetu veliko hujsega, kot demonstracije ljudi, ki zelijo dobro zivalim in ki jim gredo ljudje v krzneni industriji na bruhanje.
Ne bom se sla tega pogovora dalje, ker mislim, da je moznost, da se na koncu skregamo, jaz bom morala pa lepit linke filmov, kjer bo slo vsem na bruhanje.
Cisto verjamem in vem, da so nekateri vegiji nasilni, kot tudi ljudje, ki imajo veliko proti njim, ces da so blesavi, ker je to naravni krog zivljenja ( ja to sem pa jaz ze slisala o sebi).
I rest my case
Saj to je ravno point. Nihče nima nič proti vegetarijancem - in tudi obratno bi moralo biti. Saj je vendar svobodna izbira, kaj ješ. Tudi sama sem vegetarijanka, by the way, a nikogar ne obsojam. Obsojam pa krznarsko industrijo in testiranje na živalih, kar se mi rez zdi bolno in protinaravno. Ker tukaj je izbira - ne nositi krzna in testirati na drugačen način. Odreči se mesu pa je kompleksna zadeva, ki lahko vpliva na zdravje - pa ne mi spet, da so vegetarijanci bolj zdravi, ker ni čisto tako. Kar je zdravo zame, morda za nekoga drugega ni zdravo.