BuCHa napisal/-a:barby8 napisal/-a:Sej če ne pije in kadi je čist kul, sam ni se ji pa pol treba odmaknit in knjigo brat, medtem ko drugi žurajo
ker neumn stavk?!?!
zgleda je njej pac prijetnejsa zabava da bere knjigo kokr pa da gleda une kako se ga nalivajo? vsakmu svoje ej... ce pa tep ni vsec ker ne mors gledat se vecjih debiloz po tvju ker nje ni zravn v sobi... ti je pa res bed
Joj no...To je pač moje mnenje, tud če je neumno.
Js sam pravm, da je Špela točno vedla v kaj se spušča, da bo velik pijančevanja in druge zajebancije, in je tud dobro vedla kaj je lani "vžgalo". Če bi jo to tako motilo, se pač ne bi prijavla, in bi lahko doma v miru brala knjige. In sploh ni fora v tem, da ne pije in ne kadi ( kar je zelo pohvalno), in tud da ne žura (kar je že mal čudno, če se je prijavila sem), ampak največji problem je, da ji ni uspelo navezati kontakta z dostimi sotekmovalci (kot jih je večina rekla na +/-). Zato mi je pač sumljivo, in se mi zdi, da je vse to njena taktika, da se distancira v svojo korist.
Je pa tudi jasno, da je to reality show, in da bi bilo prekleto dolgočasno, če bi vseh 13 zvečer bralo knjigo, vsak v svojem kotu.
Sicer bo pa čas pokazal kako in kaj, ker kot kaže bo kr dolgo ostala.