jaz sem tut ena k ma naravno sodrane lase sam sem imela obdobje ko sem hotela ravne in sem šla k flizerki ki mi je lase ful na stopničke postrigla pa tko d so zgoraj krajši kot spodaj. zdaj pa niso več tako lepi kodri. k so ful bol volumnasti. sj bo treba počakat da bodo lase enak dolgi da bodo spet lepši kodri.
sam me pa zanima kakšen dober preprarat, da imaš lepe kodre, ki se ga lahko kupi v drogeriji.
jaz imam tudi en kodralnik, sem ga kupila šele pred kratkim, čeprav so moji lasje kodrasti pridejo dnevi, ko imam zares bad hair day.
Zato sem si ga tudi kupila...
Ima keramično ploščico, tko da ne poškoduje toliko las, kot običajen.
Meni so najlepši (in najbolj taki razigrano naravni kodri)tisti, ki si jih ustvarim s kitami. Zvečer pred spanjem si lase razdelim na tri dele, jih rahlo omočim, namažem s kremo (kar niveo) in si spletem kite. Zavežem jih s čisto mini elastikcami in zjutraj imam super koderčke.
Takole pa izgleda:
http://www.moj-album.com/slike/3664277/_TCTIOSphbKN3qQO.jpg
Thanx, bom probala. Če ne pa bo treba figaro v roke vzet. To je šele komedija pri meni. Kolko časa rabi figaro, da se segreje? Ker meni piše 2-5 minut na škatli, v navodilih pa dokler se ne spremeni rdeča lučka. Sam ko sem probala je to trajalo ful dolgo, pa še kr ni ugasnila al kakorkoli, na škatli pa piše da se lahko uporablja po petih minutah. Ja kako zdaj? Imam pa Philipsovega (10 v 1).
Neka ti Bog podari krila neka ti nebo podari spas da pjevaš, pjevaš svima da zauvijek čuju tvoj glas
Wau to pa tut men ful lušno zgleda ... Morem probat, čeprou men tut nikol ponavad ni tko lepo zgledal, ampak bol tko skuštran in vse neki sčupan Morem probat s tole kremco, če to kej pomaga ...
Nosso amor é como o vento. Năo posso vę-lo ... ... mas, posso senti-lo.
Jst pa mam že po naravi kodraste...umivam jih s prav za to namenjenimi šamponi ...Sušim si jih nikoli ne.Že nekje od srednje šole si nisem sušila las.Češem jih pa tudi ne.Ko zjutraj vstanem sam mal zravnam zgoraj da nisem prevč skuštrana in to je to.Drugače pa dam zmeri na lase tud mal gela da lepše stojijo..Tak da moji lasje redko občutijo glavnik,fena pa nikoli!!!
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
Skodranih las sploh ni priporočljivo česat. Moja bivša sošolka ima naravne kodre in se je nekaj let česala dokler ni ugotovila, da ji to samo poveča volumen in zgleda kot ovca. Zdej si lase posuši na zraku, namaže s kremo in s prsti mal razčese in zgleda odlično.
Jaz osebno mam pa rahlo valovite lase, kar se opazi če imam daljše(zdej mam do ramen). Včasih sem si tudi navijala na navijalke in ratajo odlični kodri ampak zaradi dolžine in teže las vse skupaj pade dol po enem dnevu, tko da tukaj ni kej preveč za narest.
jst mam naravno kodraste lase, fuuuuuuuuuuul razcepljene na konicah, suhe in si jih nebi rada dala odrezat (pol moram dat odrezat najmanj 15 cm) pa me zanima keri šamponi, balzami so najboljši za kodraste lase, pa še proti prhljaju naj bi bili, ker take kombinacije še nisem našla v nobeni drogeriji/trgovini...
wannabe napisal/-a:Če maš full razcepljene, ti predlagam da se zdej postrižeš, pol pa nabavš use te šampone k bi jih zdej rada, ker glede na to, da so že scepleni, ti bojo zdej pomagal za en ku*ac.
Pri frizerju sem kupila (menda se ne dobi v prosti prodaji) od Schwarzkopf Professional Loopy Osis curl cream.
Sicer imam malo valovite lase, ta krema pa naredi ful lepe naravne kodre in ne zlepi las tako kot pena.
Naneseš na mokre lase in sušiš z glavo navzdol, pa malo mečkaš zraven. Deluje pa tudi z naravnim sušenjem, kar jaz ponavadi počnem.
Zašto se sve to dešava da l čovek išta rešava il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...