~NIA~ napisal/-a:nimajo usi zastonj ne.. kaj ma veze s ceno? škoda bi mi blo dat tist keš za te cppje k jih še noben ni padu (upam da nam prva v mestu ) -čist nepotrebni so, dost bi bli sam republiški.. oz.da bi šolski veljal ist k republiški
am..pr nas so 3-je padli..drugač je pa kao v trebnjem tako, da cpp-je radi pomečejo, na republiških jih pa spuščajo..tko da nevem kaj je na tem..tko sm slišala že od večih!
Mi smo recimo mogli za cpp predavanja + šolske plačat 15.000. Na šolskih maš lahko 3 (al 4 napake), ampak tudi tisti z več napakami pridejo skoz in noben ne pade, kar se pa tiče republiških pa je druga pesem. 11 kazenskih točk, pa si pogrnil (prav tako ne smeš imeti napačno rešenih dveh križišč). Plačaš pa okoli 6000.
**SiMoN@** napisal/-a:ja tle v mestu ful nabijajo..č je ena ura vožnje 5000..drugod pa tut po jurja mn..tle so čist zmešani, res
Mate pa zato(pa brez zamere ) povprečno 20-25 ur na izpitu, medtem, ko je ta v Ljubljani 40-60 ur. Pol pa računi :
vi plačate za ure 5000 x 25= 125 000 SIT
medtem kot Ljubljančani npr. 4000 x 50 = 200 000 SIT
Pa tle ni razlika v sposobnosti(v večini primerov no)
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself. A. J. Heschel
ja nevem..če folk pr npr 25 uri ni sposoben za glavno vožnjo ga ne bo pjavu se mi zdi..poznam fokl, k m 30+ ur..vmes so tut tipi, tko da nevem...mene je dl rs ful kmal na izpit. fajn zame...
Mhm...pr nas je tut cpp 20.000 al 25.000 sej več nism ziher... pa republiški so okrog 7.000 ; ura vožnje pa 5.500 ...yes,yes ...zlo drago...pa kje je še prva pomoč k je bla 16.000 dooh
Drgač sm pa jst danes zadnjo uro s svojim inštruktorjem vozila in bom v četrtek nouga dobila, ker grem v lublano na faks in me med tednom nebo... tko, da nisva s starim inšturktorjem mogla urnika nikakor uskladit...tko, daje reku, da me bo drugmu dau. Pa baje pol njega kr neki časa nebo... Šmrk Pa tko fino fajn sva se zašteeeeekalaaaaaaaaaaaaa Sej tale ta nou je tut faca ...sam useen
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
CPP v prvo glavno vožnjo v drugo in to samo zaradi tega, ker sem sam rekel da me prijavi na glavno, ko sem imel okoli 23 ur pa je komisija iskala iglo v senu tko da sem moral še enkrat imel sem pa vse skp 30 ur.
Jaz pa ravno zdej delam CPP, pa mso mogli 3.000 sit plačat, ker smo skupina(razred) in ravno v sredo pišemo. Zanima me, če je to res tko na izi, kakor pravjo?
Poj mamo pa še prvo pomoč pa nas bo prišla 13.500 sit.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
cpp-ji so na izi...če padeš..pol nevem..se opravičujem če bom koga užalila...si blond... pp jih že več pomečejo, na republiških jih pa sploh..od oktobra naprej bodo pa pole take, da ne bo več pisalo kje sta 2 ali več pravilna odgovora...bo sam vprašanje, pa boš sam mogu zgruntat, kje je treba več jih obkrožet!
Hmmm....kolk časa po izpitu ste ve vozile s spremstvom preden ste si upale same? Pa kolk deleč ste šle? Jst nej bi s 1. začela vozt do šole (pol ure vožne) in mi pravjo nekateri da je to prehitro, še posebi ker je to relacija zarad katere sm padla na izpitu. Kaj pa ve mislte?
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
jaz sem začela sama vozit, ko sem dobila svoj avto. to je blo pol leta po tem, ko sme naredila izpit. prej sem vozla družinskega, samo je bil vedno kdo zraven. nevem kaj so misli, da bom naredla z njim. svoj avto sem prvič peljala s fotrom do faksa (približno 7km, 20 min vožnje čez center mb). naslednjič sem šla pa sama. pač enkrat morš začet. odvisno pa tudi kolko si sigurna v sebe. to da si naredila na tej relaciji napako na izpitni uri se mi ne zdi tak ful pomembno (kaj si pa naredila, če ni skrivnost?). itak zdaj veš kaj je blo narobe in na to ziher paziš. pogumno in previdno!
Zadnjič spremenil jancy, dne 27. Sep. 2006 16:03, skupaj popravljeno 1 krat.
I don''t have to worry. My mother does it for me. Loesje