Ličenje oči
Jaz mam pa vedno oči obrobljene s črno barvico, pa ponavadi še kako senčko gor. Pa maskaro, čeprav mam kr dolge trepalnice, sam se mi zdi da kr lepše zgledajo če dam malo maskare gor. Nekak največ časa porabim za ličenje oči, te najraje poudarim. 

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
Jst mam pa ful globoko vsajene oči...zdj pomojem nobena pojma nima, kaj mislm s tem
...hmmmmm...tko zgleda tko, da se ti veke sploh nč ne vidjo, sam un predel pod obrvmi...
Ok, sj sm se nekak navadla, kako se namazat, sam še vseen, če ma kera kšn fajn predlog...se mi zdi, da je težko naličit take oči.
Najbol, da dam svojo fotko, da boste vidle...

Ok, sj sm se nekak navadla, kako se namazat, sam še vseen, če ma kera kšn fajn predlog...se mi zdi, da je težko naličit take oči.

Yazmeen napisal/-a:Jst mam pa ful globoko vsajene oči...zdj pomojem nobena pojma nima, kaj mislm s tem...hmmmmm...tko zgleda tko, da se ti veke sploh nč ne vidjo, sam un predel pod obrvmi...
klik
Yazmeen, na tej fotki se ne vidi ključnega dela, da bi ti lahko svetovala primeren make-up. Namreč, ne vidi se veke (ali imaš majhno-veliko veko), sploh pa sama oblika oči. Če slikaš bolj naravnost, potem bi bilo svetovanje lažje izvedljivo.
*Diamonds are forever*
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Yazmeen napisal/-a:La*Perla, sj lih to pravm, da se men veke sploh ne vidjo...pod nobenmu kotom![]()
Lih v tem je problem, men se vid sam ta del pod obrvmi, veke pa sploh nč. A veš kaj mislm? Pa tud, če bi se bolj naravnost slikala, bi isto zgledal.
jah pol se mors pa mal drugac namazt... da pa se

Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre