Jaooo sam te so usekani ej ... Komi mal čez 8 je ura pa ga že pijejo na polno ... mislm kva no ... zdjle se jim totalno meša ... pa tok se derejo pa pojejo, da vse hrešči ... jst sploh ne štekam nč kva govorijo
Nosso amor é como o vento. Năo posso vę-lo ... ... mas, posso senti-lo.
bordyka napisal/-a:js bom tut za gasprja navijala pomojm ceprow u soboto nism gledala, sam on je biu receptor u otelotu pa je ful uredu pa parjazn...pa glede na slike tut en bl normalnih
Zadnjič spremenil AnaaBella, dne 26. Sep. 2006 22:04, skupaj popravljeno 1 krat.
tiasha napisal/-a:Jaooo sam te so usekani ej ... Komi mal čez 8 je ura pa ga že pijejo na polno ... mislm kva no ... zdjle se jim totalno meša ... pa tok se derejo pa pojejo, da vse hrešči ... jst sploh ne štekam nč kva govorijo
pa to je samo zaradi pozornosti... vsak bi rad izkosristu trenutek slave
Jaz mam pa občutek da bo šla Špela... nekak mi je zgubljenamed njimi, čepav meni je ona še najbolj fajn od punc. Sicer pa je težko ocenjevat, ker še jih nisem preučila tak dobro.
Neka ti Bog podari krila neka ti nebo podari spas da pjevaš, pjevaš svima da zauvijek čuju tvoj glas
no včeraj sem se vzela čas da se si pogledala odajo...
WTF iz strani petre samo cviljenje in potem govori kako Katja igra hehehe jaz osebno njej ne bi dala več kot 15 let!vedno se najde ena kokoš v baru!!!!
Všeč so mi pa Klemen,Emil,Bojana,Špela ne izpostavljajo se tako predvsem mi je pa všeč nihovo razmišlanje (z glavo na mestu)
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
sm gledala včer, jeb lo ful dolgočasno.če se bo tko nadaljeval...otročji so totalno, pa nč zanimivga ne povejo..
najbolša mi je trinajstka, ker je kozorog, tko kt jst
sej sem že na začetku rekli, da so neki otroci letos not prišli... kaj pa vem! sej nekej jih je ok... sam... nevem no... tale petra... sej je luštna... sam kaj ji to pomaga, če je pa kokoš