WTF na vse v zvezi s Saro. Njeni prispevki res niso bili potrebni. Bastjan in Gaber- oba za bruhat. Tale Gaber misli, da se vedno Boga za jajce drzi, pa je tak glup, da smrdi od njega.

Petra me je v zivo totalno razocarala. Ceprav mi je bila na sliki najbolj simpaticna, je v zivo prav nadlezna s tem svojim smehom in glupa je ko drek. Vse kar ima v zivljenju so njene cunje in plisaste igracke.
Pozitivno me je presenetla ta blontna Maja. Ful simpaticna in prijetna, pa prav nic butasto zaenkrat ne deluje. Mislim, da ni ona nova Alma, ampak da bo njeno mesto prevzela Petra.
Najbolj luskan tip je vsekakor Gasper. Ampak mlecen otrocaj, ki bo uporaben sele cez kaksnih 10 let

Drgac pa tud Emil ni slab. Primerne starosti, pa tud dost zrel se mi zdi.

Najvecji faci pa sta mi Tamara (na pol makedonka) in ta 13. kandidatka Katja. Prava mariborska cagatorica.

Nejvecja sluza od sluze mi je pa Ziga. Mamin sincek- wanna be veliki jebac. Po mojem tud ja.

Od starsev se mi je pa najbolj vtisnila v spomin mama od unga vojaka s primorske (menda je Gregor), ko je rekla, da bo prisla v Bar in ga pred vsemi skloftala, ce ji bo delal sramoto. Komaj cakam :box:
Drgac bo pa se zanimivo!