majaoko napisal/-a::D Vem. To bi bilo že mal smešno Eno vprašanje! Kaj vam je delalo največ problema, ko ste vozile v avto šoli?
men ni problema delalo nič, dokler nism začela vozt na drugem avtu... prej sm mela punta, pol pa clio-ta.. in sm res rabla kr neki časa, da sm se naučila dajat v rikverc ... ampak sm se tud to pol naučila
jz sm vozila v avtošoli Humar v kranju ma ne, sj men tud zdj ne dela nobenga problema več... se vsazga avta navadm... sam takrt je bil pa res tist šok k sm vidla cliota namest punta... in me je blo mal strah, sam sm se pol tud na tega navadla, tko da je blo vse ql
en Mitja me je mel... k je baje kuj po novem letu šu drugam (jz sm nardila konc novembra), tko da ne vem, če je še tm... kdo ma pa tebe? sj a niso zdj sam še clioti tm?
Meni je probleme delalo samo vklapljanje smerokazov. Dejansko sem kar pozabila, da treba vklopit smerokaz, ko greš desno al levo (in seveda sem prvo vožnjo padla). Me je pa še vedno groza speljevanja z ročno - v AŠ mi je šlo odlično, zdaj pa sploh ne vem, če bi mi uspelo speljati na tak način, če bi blo nujno. Enostavno mam filing, da mi bo avto šel nazaj in bom počila v tistega za mano ali pa da mi bo crknil sredi klanca in pol panika.
Hmm, Jagodka...pol pa tega Mitja ni več ja amm, ja jst mam pa zdj Iris...če slučajn veš kera je? Drugač pa večinoma so clioti, sam niso pa vsi...1 al pa 2 nista
jaz sem začela sama vozit takoj...sem imela takoj avto...
...i still believe in your eyes... there is no choice, I belong to your life... because I will live to love you someday... you'll be my baby and we'll fly away....