nedolžnost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

pri katerih letih ste izgubile nedolžnost?

je še nisem
420
25%
14 ali manj
73
4%
14 - pod 16
350
21%
16 - pod 18
455
27%
18 - pod 20
230
14%
20 - pod 22
77
5%
22 - pod 25
55
3%

Skupaj glasov: 1660

borboletta
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a borboletta »

cejlon napisal/-a:
borboletta napisal/-a:jst sm pa učerej zgubila svoj junfr in to s tipom k ga ne lubm čist sam mi je blo res ful vredu in mi zaenx ni žou! :)
Ni me bolelo, krvi je blo lih za eno kaplco, blo je spontano (k eno uro prej sm mu razlagala d ne vem če sva za skp k se bojim d me bo sam izkoristu za sexs in d dvomm d me ma res rad) in kar mi je najbl pomenlo - fuul mu je blo všeč oz. mi je dobro šlo glede na to d sm še neizkušena. :D

Pa misliš, da te ni izrabil samo za seks? :? Pri seksu je pomembno, da uživata oba, ne da si srečna, ker ustrežeš njemu in da se obremenjuješ s tem, kaj si bo mislil, glede na to da si še neizkušena. Ne vem no, ampak tvoj post mi je rahlo smešen ... Eno uro prej si mu razlagala svoje strahove, potem pa ... No, če ne obžaluješ in če tako misliš, potem ok ... :wink:

Ja priznam d sm čudna...Ma trenutno se sploh ne obremenjujem s tem al me je izkoristu al ne, kr kukrkoli obrnš sm še zmeri jst tista k ma šibka čustva do njega! On meni 10x na dan reče d me ma rad, jst njemu pa sam "enako". Nism naivna, sm samo brezskrbna...pač vse je enx prvič. Sicer sva pa oba uživala...in komi čakam d me nauči še kej novga. :D
cejlon
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cejlon »

borboletta napisal/-a:
cejlon napisal/-a:
borboletta napisal/-a:jst sm pa učerej zgubila svoj junfr in to s tipom k ga ne lubm čist sam mi je blo res ful vredu in mi zaenx ni žou! :)
Ni me bolelo, krvi je blo lih za eno kaplco, blo je spontano (k eno uro prej sm mu razlagala d ne vem če sva za skp k se bojim d me bo sam izkoristu za sexs in d dvomm d me ma res rad) in kar mi je najbl pomenlo - fuul mu je blo všeč oz. mi je dobro šlo glede na to d sm še neizkušena. :D

Pa misliš, da te ni izrabil samo za seks? :? Pri seksu je pomembno, da uživata oba, ne da si srečna, ker ustrežeš njemu in da se obremenjuješ s tem, kaj si bo mislil, glede na to da si še neizkušena. Ne vem no, ampak tvoj post mi je rahlo smešen ... Eno uro prej si mu razlagala svoje strahove, potem pa ... No, če ne obžaluješ in če tako misliš, potem ok ... :wink:

Ja priznam d sm čudna...Ma trenutno se sploh ne obremenjujem s tem al me je izkoristu al ne, kr kukrkoli obrnš sm še zmeri jst tista k ma šibka čustva do njega! On meni 10x na dan reče d me ma rad, jst njemu pa sam "enako". Nism naivna, sm samo brezskrbna...pač vse je enx prvič. Sicer sva pa oba uživala...in komi čakam d me nauči še kej novga. :D

Koliko pa sta stara, če ni skrivnost? Well, čim prej razčisti svoja čustva, da ne boš potem še bolj zmedena :?
LP
šejla
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a šejla »

Js sm izgubla jo pr 16,5. In mi je bilo full zal. Prvič naj bi blo najlepse,nikol ne pozabis,naj bi ti ostal v lepm spominu. Sam men je blo groza. Šla sm z enim tipom k je bil full čeden,ampak se mu je šlo sam za eno stvar. In pr men mu je ratal, k sm mal prevč spila. Joj,kok obžalujem. :wall: Bolel me je,sploh ne pozna nežnosti ta tip. In na konc se je še full hvalu s tem. Aj aj... :oops:
šejla
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a šejla »

Ma ja,kar je bilo,je pač bilo.. Mlada in nora. Sam sem pa zato zej bolj pametna glede takih stvari. Sej so pa že 4lete od tega.
Uporabniški avatar
miska20
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: prelepa Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a miska20 »

no jst sm jo zgubila pr 19, ko sma bla z mojim lubijem že 2 let skup!pa sm ga včas vprašala, če mu je kaj čudn, da tak dolg nisma...sm pač taka, da ne bi šla kr tko z enim, pa rabm cajt, da komu zaupam...no in je reku, da sploh ne, pa da on mene ne bo v nč silu, k me ma preveč rad.. :love: no, in pol se je zgodil in to ravno na valentinovo... :D sicer me je bolel, je pa bil zlo nežen in me je skos spraševal, če boli...še vedn sma skup in ga mam najraj na svetu.... :love: :bussi:
cotkica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a cotkica »

No evo, miska20 je en lep primer izgubljene nedolžnosti. ne pa tiste frajle pri 14.-ih :roll:

Vesela sem zate miska20 ker vem da boš imela to vedno v lepem spominu.
Uporabniški avatar
Queeny
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Queeny »

...jaz sem zgubila nedolžnost pri 19-ih :flower:
Zadnjič spremenil Queeny, dne 08. Dec. 2007 12:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
BlackLady
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a BlackLady »

letos.. :)
*barby*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *barby* »

4 leta nazaj...
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

Pri 16h letih. Z fantom sem še zdaj.
Frizy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Frizy »

nedolžen pri sedemnajstih,eh sej bo :o :oops:
Uporabniški avatar
jowko
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a jowko »

Čakal sem na pravo in sem to tudi dočakal. zgubil sem jo pred tremi leti pri svojih polnih 18-tih in morm rečt da je bilo točno tako kot sem si predstavljal :flower: zdej sva pa s to punco končala skoraj po treh letih.
Uporabniški avatar
T@r@
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a T@r@ »

Pomembno je, da je lepo. Da ne obžaluješ in ohraniš v lepem spominu. Ne glede če je to pri 14, ali pri 30 :)
Vse je odšlo. Še spomini so se zavili v temo...
Uporabniški avatar
jowko
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a jowko »

T@r@ napisal/-a:Pomembno je, da je lepo. Da ne obžaluješ in ohraniš v lepem spominu. Ne glede če je to pri 14, ali pri 30 :)

Tle se pa ne strinjam. Nikakor ne more bit isto če izgubiš pri 14 al pa pr 20 (da ne gremo preveč v skrajnost), ker zgubi nekakšen čar.
Uporabniški avatar
T@r@
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a T@r@ »

jowko napisal/-a:
T@r@ napisal/-a:Pomembno je, da je lepo. Da ne obžaluješ in ohraniš v lepem spominu. Ne glede če je to pri 14, ali pri 30 :)

Tle se pa ne strinjam. Nikakor ne more bit isto če izgubiš pri 14 al pa pr 20 (da ne gremo preveč v skrajnost), ker zgubi nekakšen čar.

To že, da ni isto... Ampak, če najdeš pri 14 pač nekoga, ki ga imaš rad in mu zaupaš in si pripravljen zakaj se mu potem ne bi predal... Je pa res, da smo ljudje različni. Eni bodo pač čakali do 20, drugi pa pač prej.... :wink:
Vse je odšlo. Še spomini so se zavili v temo...
Odgovori