cejlon napisal/-a:borboletta napisal/-a:jst sm pa učerej zgubila svoj junfr in to s tipom k ga ne lubm čist sam mi je blo res ful vredu in mi zaenx ni žou!![]()
Ni me bolelo, krvi je blo lih za eno kaplco, blo je spontano (k eno uro prej sm mu razlagala d ne vem če sva za skp k se bojim d me bo sam izkoristu za sexs in d dvomm d me ma res rad) in kar mi je najbl pomenlo - fuul mu je blo všeč oz. mi je dobro šlo glede na to d sm še neizkušena.
Pa misliš, da te ni izrabil samo za seks?Pri seksu je pomembno, da uživata oba, ne da si srečna, ker ustrežeš njemu in da se obremenjuješ s tem, kaj si bo mislil, glede na to da si še neizkušena. Ne vem no, ampak tvoj post mi je rahlo smešen ... Eno uro prej si mu razlagala svoje strahove, potem pa ... No, če ne obžaluješ in če tako misliš, potem ok ...
Ja priznam d sm čudna...Ma trenutno se sploh ne obremenjujem s tem al me je izkoristu al ne, kr kukrkoli obrnš sm še zmeri jst tista k ma šibka čustva do njega! On meni 10x na dan reče d me ma rad, jst njemu pa sam "enako". Nism naivna, sm samo brezskrbna...pač vse je enx prvič. Sicer sva pa oba uživala...in komi čakam d me nauči še kej novga.